Notices
1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel  
Sponsored by:
Sponsored by:

do you have issues with your chip.

 
  #1  
Old 07-28-2005, 10:07 PM
444dieselrod's Avatar
444dieselrod
444dieselrod is offline
Posting Guru
Thread Starter
Join Date: Aug 2004
Location: Barnesville MN
Posts: 2,415
444dieselrod is gaining momentum as a positive member of FTE.444dieselrod is gaining momentum as a positive member of FTE.
do you have issues with your chip.

This was on TDS a few weeks ago, bringing it over here.

I am starting to have a few problems with my TS based chip. it was going back to stock mode when on the 75 setting, and now I am starting to get a really poor idle. kind of an idle like the 10K mod. choppy, smoths right out when rev though.

any one else have this???

Diesel Rod
 
  #2  
Old 07-28-2005, 10:39 PM
Hello's Avatar
Hello
Hello is offline
Senior User
Join Date: Jan 2005
Location: Monterey Park, California
Posts: 345
Hello is starting off with a positive reputation.
Clean the contacts?
 
  #3  
Old 07-29-2005, 07:41 AM
Fordafied's Avatar
Fordafied
Fordafied is offline
Senior User
Join Date: Jun 2003
Location: SC
Posts: 452
Fordafied is starting off with a positive reputation.
I currently run the TS 6-pos. chip and have not experienced any problems. I do know if the contacts are not clean or gets dust in there is can do some funny things.
 
  #4  
Old 07-29-2005, 08:55 AM
cookie88's Avatar
cookie88
cookie88 is offline
Post Fiend
Join Date: May 2001
Location: Cabot, Arkansas
Posts: 13,643
cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.cookie88 has a spectacular reputation.
I'm on my third one. First one wouldn't change programs (flip chip). Second one just up and quit. Truck would not start with it in, ran perfectly when I pulled the chip. Third one has been without issue for a couple of years now....other than being reburned a couple times.

All of them were T/S blanks, but none had T/S programs on them.
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
farmert
1994.5 - 1997 7.3L Power Stroke Diesel
6
03-25-2014 08:35 AM
skaditalywink
1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel
5
02-07-2010 05:50 PM
99350Ron
1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel
4
02-03-2010 04:04 PM
73strokin
1994.5 - 1997 7.3L Power Stroke Diesel
20
01-25-2008 05:23 PM
okiebronco
Computer Chips & Tuners
1
02-19-2003 06:43 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: do you have issues with your chip.


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.