Notices
1999 to 2016 Super Duty 1999 to 2016 Ford F250, F350, F450 and F550 Super Duty with diesel V8 and gas V8 and V10 engines

Brake lights stuck on

 
  #1  
Old 04-11-2019, 07:00 PM
Snapon90
Snapon90 is offline
New User
Thread Starter
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Snapon90 is starting off with a positive reputation.
Brake lights stuck on

Just had new hydro booster and reservoir put on. Noticed my brake lights were staying on constant. Replaced the relay switch on the brake pedal but they still are staying on and my auto start wonít start unless I unplug the relay switch. Any ideas?
 
  #2  
Old 04-11-2019, 11:21 PM
Colorado350's Avatar
Colorado350
Colorado350 is online now
Postmaster
Join Date: Nov 2015
Location: Colorado Springs
Posts: 3,079
Colorado350 is a splendid one to beholdColorado350 is a splendid one to beholdColorado350 is a splendid one to beholdColorado350 is a splendid one to beholdColorado350 is a splendid one to beholdColorado350 is a splendid one to beholdColorado350 is a splendid one to beholdColorado350 is a splendid one to behold
Welcome to FTE.

It would help if you gave us year, engine etc...
 
  #3  
Old 04-12-2019, 02:55 AM
VanS,ak
VanS,ak is offline
New User
Join Date: Mar 2019
Posts: 16
VanS,ak is starting off with a positive reputation.
The pedal isn't depressing the switch is it? Maybe they adjusted the pedal also and now it's making contact with the switch all the time?
 
  #4  
Old 04-12-2019, 07:03 AM
Snapon90
Snapon90 is offline
New User
Thread Starter
Join Date: Apr 2019
Posts: 2
Snapon90 is starting off with a positive reputation.
Switch

I couldnít see an adjustment for the pedal. The pedal is non stop contact to the switch. My brake rod didnít adjust. And the pedal is squishy
 
  #5  
Old 04-12-2019, 11:42 AM
VanS,ak
VanS,ak is offline
New User
Join Date: Mar 2019
Posts: 16
VanS,ak is starting off with a positive reputation.
sorry i was thinking of the older models i think. i just watched a video on a guy replacing a hydroboost and saw there is a retaining clip inside that presses a spring against the pedal rod. it looks like if the tabs were not bent right when reinstalling it could push the pedal rod in to far and not give you the slop that is needed to not depress the switch. check out the section that starts at 4m54sec,
. maybe you need to take it back to who installed it and have them fix it?
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.