Hope this gets to management - Ford Truck Enthusiasts Forums



Hope this gets to management

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 07-20-2013, 09:04 AM
dannyboy950 dannyboy950 is offline
Posting Guru
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2,123
dannyboy950 has a very good reputation on FTE.dannyboy950 has a very good reputation on FTE.dannyboy950 has a very good reputation on FTE.dannyboy950 has a very good reputation on FTE.
Hope this gets to management

For the last several weeks I have been haveing a problem to log in. Each time I have to log in at least twice and sometimes 4 times before it will let me in. When I log in the first time I am redirected to the thankyou for logging in message but then I am almost immediately redirected back to the log in page where I have to log in again even tho I checked the remember me box.
While all of this is going on both of my browsers are notifying me of blocking scripts trying to run on your web page, the first is a redirect script the second is a cross sight scripting exploit. I figure it is a script kidde who hasent quite got the hang of running scripts without being discovered..
Thought i should let you know but am unable to post in the proper forum for this. I keep getting the message I have no permission to post in that forrum.
Hope this gets to someone this way.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2013, 02:48 AM
privateer, eh's Avatar
privateer, eh privateer, eh is offline
Danger City Kitty
 
Join Date: Sep 2012
Location: Calgary
Posts: 6,558
privateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant future
I had a problem similar to you a few months ago and it turned out to be my search engine/browser. I was using internet explorer, I now use mozilla firefox and life is much more pleasant. Hopefully this is the problem, if not I don't know how to help as I'm computer illiterate and know pretty much jack squat about computers. I'll try to find the post that helped me out and forward it to you. Good luck and have a good day.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-24-2013, 05:33 AM
glruff's Avatar
glruff glruff is offline
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2006
Location: DELAWARE, The First State
Posts: 45,756
glruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputationglruff has a superb reputation
Danny and Perry, it helps if you post which browser you are using.

Also when was the last time you cleared your "cookies" and deleted temporary internet files?
Reply With Quote
  #4  
Old 07-24-2013, 11:10 PM
privateer, eh's Avatar
privateer, eh privateer, eh is offline
Danger City Kitty
 
Join Date: Sep 2012
Location: Calgary
Posts: 6,558
privateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant futureprivateer, eh has a brilliant future
Before I switched to mozilla my system was all internet explorer including my default browser. Every 30 days I clean up my computer and get rid of anything I don't need. My Spiriva comes in lots of 30 and I use it as a calender for a few things. I've got no problems with my internet now that I'm using mozilla. I went into my control panel and switched my default browser to mozilla also. I hope this clarifies things.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-26-2013, 10:29 AM
dannyboy950 dannyboy950 is offline
Posting Guru
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2,123
dannyboy950 has a very good reputation on FTE.dannyboy950 has a very good reputation on FTE.dannyboy950 has a very good reputation on FTE.dannyboy950 has a very good reputation on FTE.
Quote:
Originally Posted by glruff View Post
Danny and Perry, it helps if you post which browser you are using.

Also when was the last time you cleared your "cookies" and deleted temporary internet files?
Sorry this turned out to be a duplicate post all info was in the origional but just ta answer you IE8 with all updates and Firefox with all updates. I run resident AV and Spyware scans once a week schedule. Both browsers are ste to delete cookies and all traces at close of browser.

All favorite are refreshed twice a month and I check my Internet settings and permissions three times a year.

A few years back I was gonna change profession and went to school for computers, an Associates degree in computer technology and a Comptia A+ Certification. Also studied security but realized that unlees I could read code and decompile I wouldnt be much good in compute security.

Never could keep code in my head so I give it up. Afraid I just lerned enough to scare the bejesus out of my self.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No log in , no adds jim collins 1973 - 1979 F-100 & Larger F-Series Trucks 3 08-18-2015 01:21 PM
Sorry double post. truckeemtnfords 1948 - 1956 F1, F100 & Larger F-Series Trucks 41 03-18-2015 10:34 AM
1992 Bronco 351W to PSD Diesel BroncoDiesel92 Engine Swaps 16 06-28-2013 03:00 PM
Drat. (I'm messing with a JAVA script) Greywolf Tennessee Chapter 4 12-10-2003 03:33 PM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums >

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:12 PM.