Notices
Computer Chips & Tuners  

Bad Jet Performance Chip for V10

 
  #1  
Old 07-07-2011, 01:18 PM
wesley78
wesley78 is offline
New User
Thread Starter
Join Date: Jul 2011
Posts: 23
wesley78 is starting off with a positive reputation.
Bad Jet Performance Chip for V10

About a week after I purchased my V10 Excursion, it started stalling every time I gave it gas. After extensive troubleshooting, I tracked it down to the Jet Performance chip that was installed. I assume it went bad. Has anybody else had chips go bad on them? Or is this a Jet-only problem?

FYI, it hosed the computer so bad that most of the time, I couldn't get a code reader to connect to it. When I could connect to it, it would report back that it wasn't obdii compliant and wouldn't read anything from it.
 
  #2  
Old 11-15-2018, 05:14 PM
Genera
Genera is offline
New User
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Genera is starting off with a positive reputation.
I purchased a Jet Chip for my 01 Excursion V-10, but i can't locate the ECM plug to even install it. Can someone help in this matter?
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Bad1993
1978 - 1996 Big Bronco
11
11-23-2016 09:52 PM
parkland
General NON-Automotive Conversation
0
01-24-2015 12:07 PM
Usaallday
Computer Chips & Tuners
4
06-21-2014 07:04 PM
juicedgt
1997 - 2003 F150
1
02-05-2011 09:16 AM
bansheemike
Computer Chips & Tuners
16
05-27-2005 01:53 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Bad Jet Performance Chip for V10


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.