Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


2007+ Expedition & Navigator 2007, 2008, 2009 and 2010 Ford Expedition and Lincoln Navigator

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 05-15-2013, 10:09 AM
st381 st381 is offline
Junior User
 
Join Date: May 2010
Posts: 73
st381 is starting off with a positive reputation.
Adjustable Pedals Not working

Hi all,

I just replaced the battery in my 07 EL with power seat and pedals. Everything was working fine prior to changing the battery. Now the power seat is intermittently pausing or not working when I put the key in the ignition and the wife discovered that the pedals are not adjusting. Any known solutions for this? If someone knows the correct fuses to check and the location of the fuse that would be great too.

Thanks
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 05-15-2013, 11:04 AM
berry1234's Avatar
berry1234 berry1234 is offline
Postmaster
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 4,008
berry1234 is gaining momentum as a positive member of FTE.
Does the button for pedal adjustment work? Have you checked all the fuses?
__________________
1978 F250 Lariat 4x2
2008 Expedition Eddie Bauer 4x2


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 05-15-2013, 12:48 PM
st381 st381 is offline
Junior User
 
Join Date: May 2010
Posts: 73
st381 is starting off with a positive reputation.
The button is not working. Everything was working prior to battery being changed.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 05-15-2013, 01:20 PM
berry1234's Avatar
berry1234 berry1234 is offline
Postmaster
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 4,008
berry1234 is gaining momentum as a positive member of FTE.
Check fuses
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 05-16-2013, 09:16 AM
st381 st381 is offline
Junior User
 
Join Date: May 2010
Posts: 73
st381 is starting off with a positive reputation.
Now everything is working as it should which means this has become an even harder to resolve intermittent problem.
Reply With Quote
Old 05-16-2013, 09:16 AM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup