Radio problem? - Ford Truck Enthusiasts Forums

Notices
1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks 1987 - 1996 Ford F-150, F-250, F-350 and larger pickups - including the 1997 heavy-duty F250/F350+ trucks

Radio problem?

 
  #1  
Old 11-16-2010, 07:31 PM
onlya4.9's Avatar
onlya4.9
onlya4.9 is offline
Senior User
Thread Starter
Join Date: Oct 2010
Location: Michigan
Posts: 221
onlya4.9 is starting off with a positive reputation.
Radio problem?

My radio hasnt worked since I got my truck, but the tape player has. So I figured that the radio was junk (mostly because someone dumped a beer down my dash. So today while I was scrapping some crap, I picked up a junkyard radio thats from the same year of truck. (old one was an '88), but this one wont work either. It lights up when I have the lights on, but nothing comes up on the display, like the old one. the fuse under the dash looks ok, but I cant figure out what else it could be. Could someone help me please?
 
  #2  
Old 11-16-2010, 08:02 PM
Hitokori's Avatar
Hitokori
Hitokori is offline
Posting Guru
Join Date: Nov 2009
Posts: 2,244
Hitokori is gaining momentum as a positive member of FTE.
antenna :P prolly a pos or u got another ****ty radio... go aftermarket
 
  #3  
Old 11-16-2010, 08:08 PM
onlya4.9's Avatar
onlya4.9
onlya4.9 is offline
Senior User
Thread Starter
Join Date: Oct 2010
Location: Michigan
Posts: 221
onlya4.9 is starting off with a positive reputation.
well i was told the radio worked, and its doing the same thing as the other radio did so im guessing its the truck. i thought i seen something about an inline fuse for the radio somewhere. does anyone know where thats at?
 
  #4  
Old 11-16-2010, 08:26 PM
TexasGuy001's Avatar
TexasGuy001
TexasGuy001 is offline
Post Fiend
Join Date: Sep 2001
Posts: 10,798
TexasGuy001 has a very good reputation on FTE.TexasGuy001 has a very good reputation on FTE.TexasGuy001 has a very good reputation on FTE.TexasGuy001 has a very good reputation on FTE.
If it plays tapes then it has power.
 
  #5  
Old 11-16-2010, 08:47 PM
onlya4.9's Avatar
onlya4.9
onlya4.9 is offline
Senior User
Thread Starter
Join Date: Oct 2010
Location: Michigan
Posts: 221
onlya4.9 is starting off with a positive reputation.
yeah, but i think the fuse was for the memory or something like that. i dont know.
 
  #6  
Old 11-17-2010, 08:27 AM
Engine's Avatar
Engine
Engine is offline
Junior User
Join Date: Oct 2007
Location: Summersville, WV
Posts: 64
Engine is starting off with a positive reputation.
I had exactly the same problem, only with a 95 F250. My problem was fixed by finding the bad fuse in the power box under the hood. Who would have guessed there were two fuses? I am almost certain that 88 and 95 are very different in this respect, but if mine has two fuses yours might also.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us About Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.