Gauge issues ! - Ford Truck Enthusiasts Forums



Washington Chapter Washington Chapter
Join Chapter, Leader: Yahiko

Gauge issues !

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-22-2009, 02:44 PM
PooreBoy's Avatar
PooreBoy PooreBoy is offline
Senior User
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Location: Tacoma Wa.
Posts: 236
PooreBoy is starting off with a positive reputation.
Gauge issues !

I'm trying to hook up a new fule gauge and found that the float was not getting power so I ran a hot lead and am getting power to it for sure, but it only has a + n - so what send info to the gauge? My new gauge has + n - n also a S jack.
Any ideas?
Thanx
Dan
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dummy guage changeover date? muscletruck7379 1980 - 1986 Bullnose F100, F150 & Larger F-Series Trucks 15 11-18-2014 06:50 PM
questions about instrument voltage regulators Rusty_S Electrical Systems/Wiring 2 03-29-2013 07:02 PM
new tires n up a lil skidmarks82 1997 - 2003 F150 0 04-12-2011 10:05 PM
very low oil pressure rebel_ford4x4 1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks 24 10-23-2004 09:26 AM
temp gauge for engine momofcrts Aerostar 3 08-26-2003 06:10 PM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > >

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:44 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send