At a complete loss - Ford Truck Enthusiasts Forums



At a complete loss

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-09-2007, 09:24 PM
9d4's Avatar
9d4 9d4 is offline
Senior User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: Washington State
Posts: 222
9d4 is starting off with a positive reputation.
Unhappy At a complete loss

I am trieng to figure how to put up pics. I go to post and upload the photo, Most of the time it says file to large. So I somehow resized it and used the manage attachments then it showed an attachment but no photo. Then when I try it again I get..You have already attached this file in thread test?? I'm not that great on the computer but on other sites Ive used it has a place that says add attachment and it's that easy. Ive read the first posts in the gallery dept, but they don't really help. Ive hit the supporter button and hit the attachments button and get Fatal error: Cannot use assign-op operators with overloaded objects nor string offsets in /data/httpd/ford-trucks.com/htdocs/forums/profile.php(3352) : eval()'d code on line Please help Thanx

Last edited by 9d4; 09-09-2007 at 09:27 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-09-2007, 09:39 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.




Last edited by Mil1ion; 09-09-2007 at 09:42 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-09-2007, 09:41 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
The FTE system require people to have photos in the correct image files.

The FTE system also uploads photos and resizes them automatically.

Once uploaded.





Last edited by Mil1ion; 09-09-2007 at 09:47 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-09-2007, 10:18 PM
9d4's Avatar
9d4 9d4 is offline
Senior User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: Washington State
Posts: 222
9d4 is starting off with a positive reputation.

Last edited by 9d4; 09-09-2007 at 10:38 PM. Reason: testing
Reply With Quote
  #5  
Old 09-10-2007, 12:17 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
You posted the url of the photo but not the actual image code so the photo shows up like I did.

Did you even click the Forum code hyperlink to bring up the forum codes to copy the complete code with [IMG] in it ?
Reply With Quote
  #6  
Old 12-27-2007, 12:23 AM
9d4's Avatar
9d4 9d4 is offline
Senior User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: Washington State
Posts: 222
9d4 is starting off with a positive reputation.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-27-2007, 12:49 AM
9d4's Avatar
9d4 9d4 is offline
Senior User
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Location: Washington State
Posts: 222
9d4 is starting off with a positive reputation.
this is not the way
Reply With Quote
  #8  
Old 12-27-2007, 11:28 AM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
Nope this is




Look on the right hand side of the page that you linked and you will see 4 lines of coding.

I used the bottom one with IMG (image) in it.



Last edited by Mil1ion; 12-27-2007 at 11:32 AM.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Posting pictures?? wvbobsmith 1973 - 1979 F-100 & Larger F-Series Trucks 19 11-04-2010 07:41 PM
test 9d4 Testing..... 6 12-27-2007 06:13 AM
Posting Pictures in Threads Earl 1948 - 1956 F1, F100 & Larger F-Series Trucks 23 10-10-2005 10:21 AM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums >

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:45 PM.