Ford Truck Enthusiasts Forums - Search Results

Notices
 
Search: Posts Made By: capt caper
Showing results 1 to 15 of 500
Search took 0.63 seconds.
07-12-2019, 03:35 AM
Replies: 11
Views: 787
Posted By capt caper

Mine was left plugged. They say not doing...

Mine was left plugged. They say not doing blocking plates or removing the EGR leaves the small chance of the EGR's seals leaking and exhaust getting by etc. Also it will trash the EGR in time due to ...
06-12-2019, 07:26 AM
Replies: 3
Views: 792
Posted By capt caper

I have an appointment coming up June 18 for the...

I have an appointment coming up June 18 for the noise. It was making it when I stopped by the service desk and she heard it. Now it doesn't do it. Not sure what to do. Maybe I should keep the...
06-11-2019, 02:33 AM
Replies: 3
Views: 792
Posted By capt caper

What milage to chSoange engine serpentine belt?

I'm at 124500 miles now and some morning or days I hear a squeak like a idler pulley etc. But it goes away some days. I would think if it's an idler pulley or alternator bearing,etc it would be...
05-11-2019, 07:58 PM
Replies: 19
Views: 16,502
Posted By capt caper

buy them oem rims work awesome

buy them oem rims work awesome
04-29-2019, 03:21 AM
Replies: 7
Views: 971
Posted By capt caper

I figured it was the EGR shut down. Amazing....

I figured it was the EGR shut down. Amazing. Having a diesel since 2004 and running about 35000 miles a year I wished I had deleted it a long time ago. But I was scared of the warranty breakdown at...
04-25-2019, 06:01 AM
Replies: 7
Views: 971
Posted By capt caper

Amazing how clean the oil stays now

Since I deleted the exhaust and shut down the egr cooler my oil is stilll so clean after 1100 miles. Usually it's black in short order.
03-24-2019, 03:02 AM
Replies: 9
Views: 503
Posted By capt caper

The 2011's had issues with it . Mine did as well....

The 2011's had issues with it . Mine did as well. Not my 2016
03-22-2019, 07:21 AM
Replies: 17
Views: 1,169
Posted By capt caper

I usually agree but on my 2016 I bought it. 3000k...

I usually agree but on my 2016 I bought it. 3000k for 125k 6yrs. only used $500 of it and I'm just about out of time. On my other Fords I needed it. This one has been flawless except for transfer...
03-22-2019, 06:41 AM
Replies: 17
Views: 1,169
Posted By capt caper

go for that 2016. mine has 116000 now flawless...

go for that 2016. mine has 116000 now flawless miles. best superduty yet out of my 2008 2011 's. they've improved so many things on it.
03-10-2019, 07:05 AM
Replies: 96
Views: 12,831
Posted By capt caper

I did that as well. We ran a 4 " pipe with a 36...

I did that as well. We ran a 4 " pipe with a 36 in x 8 in round muffer in the pipe. Quiet inside totally. Outside I can hear the difference some what but once warmed up not bad.
03-09-2019, 05:50 AM
Replies: 37
Views: 4,218
Posted By capt caper

I got a 4 in pipe with a 36 in baffled 8 in round...

I got a 4 in pipe with a 36 in baffled 8 in round muffler. I can't tell the difference. We left the rear pipes on.
03-06-2019, 05:30 AM
Replies: 12
Views: 573
Posted By capt caper

Would of liked to talked to the tech but didn't...

Would of liked to talked to the tech but didn't bother to bother the service girl. She did say it's all related somehow. And I did read some where a guy had codes like that and it was nox issues. I...
03-06-2019, 02:22 AM
Replies: 12
Views: 573
Posted By capt caper

Update. Ford dealer fixed it. Said the nox...

Update. Ford dealer fixed it. Said the nox sensor's or sensor harness plug was shorted blew a fuse. I had it deleted and the connector got exposed and corroded etc. Runs good now.$200 PIA. I had...
03-02-2019, 11:39 AM
Replies: 12
Views: 573
Posted By capt caper

Yes codes are p160a and U0106 Lost Communication...

Yes codes are p160a and U0106 Lost Communication with Glow Plug Control Module (GPCM). Seems I would have to take the front whell well cover right side to access the glow plug modual. It's under...
03-02-2019, 05:16 AM
Replies: 12
Views: 573
Posted By capt caper

Engine Light goes out when warm out and starts...

Engine Light goes out when warm out and starts easy. When 10 deg f this morning no glo plug llight and starts hard. Engine light comes on.
Showing results 1 to 15 of 500
 


 
Forum Jump

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.