Ford Truck Enthusiasts Forums - Search Results

Notices
 
Search: Posts Made By: JDS549
Showing results 1 to 15 of 28
Search took 0.38 seconds.
01-08-2007, 09:48 PM
Replies: 5
Views: 307
Posted By JDS549

Smile Jackpot

I think what you are telling me to do is trace the wires from the trailer plug to the tail lights for the correct wire. I had not though of that but it might work because the trailer plug was not...
01-08-2007, 08:01 PM
Replies: 5
Views: 307
Posted By JDS549

Smile tried the multimeter thing and found tail to...

tried the multimeter thing and found tail to ground, went to that to find ground wire, and when hooked up I found the light will work from one power to an unused power. tks, jds
01-08-2007, 11:22 AM
Replies: 5
Views: 307
Posted By JDS549

Question Tail Light Wire Confusion??

1999 F250--The rear was wiped out in a wreck and after building a steel flat bed I cannot find a diagram for the wireing to the tail lights. I got the backup and trailer ok and even liscense light....
12-04-2006, 04:20 PM
Replies: 6
Views: 991
Posted By JDS549

I am not showing a code...... Jerry

I am not showing a code...... Jerry
12-04-2006, 11:50 AM
Replies: 6
Views: 991
Posted By JDS549

Smile Low Speed Miss

130k MILES, USES A LITTLE OIL, HAS NOT BEEN ABUSED. I have picked up a low speed miss which is worse when cold. Runs good under power. Really bad when I first start. thanks for the help. JDS549
11-19-2006, 01:04 PM
Replies: 6
Views: 696
Posted By JDS549

If it is o-rings, will it cause further problems...

If it is o-rings, will it cause further problems or is the cost of oil the only thing? Another question, what is the general expection of life for this motor. JDS549
11-19-2006, 11:21 AM
Replies: 6
Views: 696
Posted By JDS549

I have same engine and it is only used for light...

I have same engine and it is only used for light duty and sometimes a travel trailer. It did not use any oil for 125k miles and now has moved to about 1 qt. per 1000 miles. I can not see any leaks. I...
09-03-2006, 01:20 PM
Replies: 5
Views: 421
Posted By JDS549

I let the engine run for one hour and as it...

I let the engine run for one hour and as it heated up it ran better. Now it starts and runs fine. I have checked the oil in the hpop twice and it has been full both times. I will watch a few days....
09-03-2006, 11:07 AM
Replies: 5
Views: 421
Posted By JDS549

Smile Thanks! Now A Miss.

This started with an engine that would not start. With all the help (MANY THANKS FOR THE HELP) I worked my way through testing and treating. The outcome (after$1100) turned out to be low oil in the...
09-03-2006, 07:49 AM
Replies: 9
Views: 480
Posted By JDS549

It was an aftermarket part, and it may not be...

It was an aftermarket part, and it may not be what I need. But, I can't believe that the engine won't run and I change the CPS and it still won't run that I would have two that did the same thing. I...
09-03-2006, 12:45 AM
Replies: 9
Views: 480
Posted By JDS549

I have done a general search but not found...

I have done a general search but not found anything. The pump will pump a lot of fuel
out if the top is off the filter. but I don't know the lpressure. Jerry
09-02-2006, 09:56 PM
Replies: 9
Views: 480
Posted By JDS549

Engine oil has 3k miles on it. the fuel filter is...

Engine oil has 3k miles on it. the fuel filter is two weeks old. the codes first showed an imbalance on #5, then showed wrong axle ratio, and after I changed the CPS it showed a bad CPS code and that...
09-02-2006, 09:17 PM
Replies: 9
Views: 480
Posted By JDS549

Thanks, I am planning on keeping this truck...

Thanks, I am planning on keeping this truck awhile so I will go with the permanent type and a dash mount. I will search the sponsor list for someone to provide it.
09-02-2006, 07:52 PM
Replies: 9
Views: 480
Posted By JDS549

Question Lift Pump, How To Check?

I am working my way through possible things that keep my '99 from running.
one injector has been replaced, CPS has been replaced, will start on either but dies after thirty seconds. How do I test...
09-02-2006, 01:50 PM
Replies: 9
Views: 393
Posted By JDS549

THE SAGA CONTINUES, this morning I checked all...

THE SAGA CONTINUES, this morning I checked all the fuses and decided to try eather since nothing else had worked. Started right up, ran for 30 seconds, started missing and died. How do I check the...
Showing results 1 to 15 of 28
 


 
Forum Jump

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.