Ford Truck Enthusiasts Forums

Ford Truck Enthusiasts Forums (https://www.ford-trucks.com/forums/index.php)
-   2004 - 2008 F150 (https://www.ford-trucks.com/forums/forum24/)
-   -   Audiophile question (https://www.ford-trucks.com/forums/330006-audiophile-question.html)

YOMAN 01-11-2005 08:58 AM

Audiophile question
 
Hi I have FX4 2004 Screw...I m curious if my truck already has harness to hook up Audiophile that my truck didnt come with ???

How do i find the info or check the harness( where to check, i heard to check behind the driver seat for harness wires??)

Thank you!
YOMAN!

250440 01-13-2005 07:00 PM

I also have a 04 Screw FX4 and it did not come w/audiophile. I installed the sub box and the wires were already under the drivers side rear seat, straight in from the seat belt mount about 6 inches in. You also have to change the head unit to an audiophile but the wires will be there also.

ViperFX4 01-13-2005 07:21 PM

Well has anyone seen if this is true for the SuperCabs also?

ViperFX4

hawk3254 01-13-2005 08:08 PM

anyone interested in the sub and amp that comes with the audiophile system ?


i took mine out...got astealthbox and 500 monoblock :)

email at [email protected] if you are

ViperFX4 01-14-2005 04:26 AM

hawk3254, I sent ya PM on the amp and box. Email me back and let me know on this please.

ViperFX4

YOMAN 01-14-2005 06:24 AM

Sent you PM...


I was not sure if he is OFFERING to me first before you guys but...we'll see..

Thank you
YOMAN!

92merc 01-14-2005 09:21 PM

Ok, this might be blaphsmy for some of you, but can you take out the sub and leave the other speakers without sounding bad? I'm planning on a new SCREW and I don't want the sub box there. I'd rather have the space to stash stuff. I'd also like to get the 2DIN Kenwood in dash DVD. I'm not a big stereo power junkie. I just want half way decent sound. I guess I might have to pull the stock speakers too and just sell the whole kit and buy some aftermarket speakers in stock locations.

ViperFX4 01-14-2005 09:36 PM

Well just so you guys know I do not think you can use the Sub and Amp without the Audiophile head unit also. So unless you are going to buy one of those also you may be wasting your time and money.

ViperFX4

hawk3254 01-14-2005 09:37 PM

actaully, let me clarify.. you need the 6 disc changer version deck. I checkd with the dealer on this issue already

ViperFX4 01-14-2005 09:39 PM

Well I have the six dic changer version and its still different than the Audiophile Head unit. They are not the same deck.

ViperFX4


All times are GMT -5. The time now is 07:36 AM.


© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands