Ford Truck Enthusiasts Forums - View Profile: command37

Notices
command37 is starting off with a positive reputation.

command37 command37 is offline

Senior User

About Me

  • About command37
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    AL
    Country of Residence
    US
    Make
    Ford
    Model
    F-150
    Year
    1994
    Current Mileage
    25,000 - 49,999
    Miles per year
    1,000 - 4,999
    Gender
    Male
  • Signature
    "Jasper" - 1994 F-150 302 V8 5.0 automatic

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 11-14-2017 11:38 PM
  • Join Date: 08-03-2012
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 1 of 1

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Evan_P
    12-30-2015 03:11 AM - permalink
    I swapped mine with the factory ones. While they did shake a little, it wasn't enough to bother me so I did nothing about it.
  2. Evan_P
    12-29-2015 12:10 AM - permalink
    I left mine loose enough at first so that I could adjust them rotationally, then tightened them down and secured them with a little JB weld.
  3. Evan_P
    12-28-2015 10:31 AM - permalink
    Hey bud, sorry for the late reply, been busy with the holidays. I would double check the 9007 plug pinning one more time. It sound like your issue lies there.

    The TRS harness colors are as follows:
    Blue - High
    Brown/Red - Low
    White - Ground

    And here is how they should be in the plug:

Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.