Lights Blinking and nothing Else Works - Ford Truck Enthusiasts Forums

Go Back  Ford Truck Enthusiasts Forums > Super Duty/Heavy Duty > 2017+ Super Duty
Reload this Page >

Lights Blinking and nothing Else Works

Notices
2017+ Super Duty The 2017+ Ford F250, F350, F450 and F550 Super Duty Pickup and Chassis Cab

Lights Blinking and nothing Else Works

  #1  
Old 09-16-2018, 01:18 PM
Flynman
Flynman is offline
Freshman User
Thread Starter
Join Date: Apr 2018
Posts: 25
Flynman is starting off with a positive reputation.
Lights Blinking and nothing Else Works

2018 Lariat Super Duty F350 ..So I look outside and I see my top headlights, Side marker lights and Mirror lights flashing. Bottom headlights on steady. Key Fob does not work at all. Open door with key and my retractable running boards start cycling 1/4 way down then up..then 1/2 way down then up and hen fully down. Headlight switch won't turn off headlights and nothing inside the truck works. Won't start or even show any of the displays. The Chime inside the car is going off and overhead console light is blinking. ANY idea what the heck is causing this?? Battery is charged. STUMPED

Thanks,
Keith R
 
  #2  
Old 09-16-2018, 01:25 PM
sdenn
sdenn is offline
Senior User
Join Date: Jul 2018
Location: Ashland, VA
Posts: 132
sdenn is starting off with a positive reputation.
I'm no mechanic but I think I would do the ole computer control/alt/delete, ie disconnect the battery for a few minutes and reconnect.
 
  #3  
Old 09-16-2018, 01:39 PM
Flynman
Flynman is offline
Freshman User
Thread Starter
Join Date: Apr 2018
Posts: 25
Flynman is starting off with a positive reputation.
Trying that now sdenn weird thing is it was sitting since yesterday and wasn't doing it 2 hours ago. We had a really heavy blowing rain for about an hour... Maybe something got wet??
 
  #4  
Old 09-16-2018, 02:05 PM
Flynman
Flynman is offline
Freshman User
Thread Starter
Join Date: Apr 2018
Posts: 25
Flynman is starting off with a positive reputation.
Put a load tester on batteries and they drop to 10.8 and 11 volts under load … Possibly weak batteries??
 
  #5  
Old 09-16-2018, 03:09 PM
mwheue
mwheue is offline
Senior User
Join Date: Jul 2013
Location: Everett, Washington
Posts: 145
mwheue is starting off with a positive reputation.
Water in Plug by spare tire? E-brake wiring harness loose issue maybe. See this thread: https://www.ford-trucks.com/forums/1...al-issues.html

Don't know but worth looking at!
 


Thread Tools
Search this Thread

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.