Service engine soon light on,low boost ?? - Page 2 - Ford Truck Enthusiasts Forums



6.4L Power Stroke Diesel Engine fitted to 2008 - 2010 F250, F350 and F450 pickup trucks and F350 + Cab Chassis

Service engine soon light on,low boost ??

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #16  
Old 01-19-2014, 02:08 PM
Dadof4 Dadof4 is offline
New User
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 21
Dadof4 is starting off with a positive reputation.
Quote:
Originally Posted by Raven56 View Post
I had the same issue one day a few years back. Underwarrenty it was a EGR temp sensor. Made the truck go into a limp mod kinda. Check light and low boost. Hope you get it back on the road.
Thanks.should be picking up truck tomorrow so only time will tell if all will be corrected with the new egr
Reply With Quote
  #17  
Old 01-21-2014, 01:58 PM
Dadof4 Dadof4 is offline
New User
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 21
Dadof4 is starting off with a positive reputation.
Ok so was expecting truck back today as they ordered new egr and housing and just got delivered yesterday.was suppose to get truck back today but they called and now ordered new dpf to put in it.hoping tomorrow as alot snow coming
Reply With Quote
  #18  
Old 01-23-2014, 04:37 PM
Dadof4 Dadof4 is offline
New User
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 21
Dadof4 is starting off with a positive reputation.
Finally got truck back today.the dealer replaced the egr,then still truck had codes p2463,p246c showing i guess so they put a new dpf in and egt sensor.they also found these 2 tsb's apply 9-19-10 & 12-6-8 which i cant even find the second one for a f350.
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My computer went crazy today 191124x7 2017+ Super Duty 7 12-02-2016 04:29 PM
2013 6.7l turbo Bering weird Bruteskeg 6.7L Power Stroke Diesel 9 07-28-2015 08:13 PM
How to tell if the Dpf system is working properly TEMiller 6.4L Power Stroke Diesel 8 12-08-2012 10:05 AM
6.9L issue LBCMS Pre-Power Stroke Diesel (7.3L IDI & 6.9L) 7 02-22-2008 06:04 PM
Low Oil Pressure Message tempter927 1997-2006 Expedition & Navigator 4 05-02-2006 12:52 AM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums >

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:34 AM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: