Notices
1999 to 2016 Super Duty 1999 to 2016 Ford F250, F350, F450 and F550 Super Duty with diesel V8 and gas V8 and V10 engines

4r100, O/D light blinking, no/low power

 
  #16  
Old 02-02-2016, 05:48 PM
desling1
desling1 is offline
New User
Join Date: Feb 2016
Posts: 2
desling1 is starting off with a positive reputation.
Im having similar issues with my 99 f250 sd 5.4 AT. Truck started limp mode and trouble codes
P0743
p0755
p1747
p1409
p1754

Thanks for any help guys!!
 
  #17  
Old 02-02-2016, 10:24 PM
projectSHO89
projectSHO89 is offline
Post Fiend
Join Date: Jan 2004
Location: St Louis
Posts: 14,888
projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.
Originally Posted by desling1 View Post
Im having similar issues with my 99 f250 sd 5.4 AT. Truck started limp mode and trouble codes
P0743
p0755
p1747
p1409
p1754

Thanks for any help guys!!
Did you bother reading the WHOLE thread that you joined?
 
  #18  
Old 02-03-2016, 12:05 AM
NateT2000
NateT2000 is offline
New User
Join Date: Jan 2016
Posts: 4
NateT2000 is starting off with a positive reputation.
Problem with my F-250 was bad o2 sensor.
Originally Posted by desling1 View Post
Im having similar issues with my 99 f250 sd 5.4 AT. Truck started limp mode and trouble codes
P0743
p0755
p1747
p1409
p1754

Thanks for any help guys!!
 
  #19  
Old 02-04-2016, 10:50 PM
desling1
desling1 is offline
New User
Join Date: Feb 2016
Posts: 2
desling1 is starting off with a positive reputation.
Yes i have read the whole thread. I have no blown fuses in main fuse box. Would the o2 sensor still be the most likely problem? I will try a new o2 sensor tomorrow and let u guys know the result.
Thanks for your responses!
 
  #20  
Old 02-05-2016, 06:04 AM
projectSHO89
projectSHO89 is offline
Post Fiend
Join Date: Jan 2004
Location: St Louis
Posts: 14,888
projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.
I have no blown fuses in main fuse box.
You should have stated such, we are NOT psychic. You have TWO fuse boxes, you have to check the correct specific fuse(s) in the correct box.
Would the o2 sensor still be the most likely problem?
No
I will try a new o2 sensor tomorrow and let u guys know the result.
The result will be "It didn't fix it".
 
  #21  
Old 01-13-2019, 06:48 AM
Gametrap
Gametrap is offline
New User
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
Gametrap is starting off with a positive reputation.
I've got a 2004 f250 5.4l
I'm getting a p0135 p0155 and p0755 code
wondering if this is an electrical issue
 
  #22  
Old 01-13-2019, 07:18 AM
projectSHO89
projectSHO89 is offline
Post Fiend
Join Date: Jan 2004
Location: St Louis
Posts: 14,888
projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.
Originally Posted by Gametrap View Post
I've got a 2004 f250 5.4l
I'm getting a p0135 p0155 and p0755 code
wondering if this is an electrical issue
Yes, it is.



 
  #23  
Old 01-13-2019, 07:27 AM
Gametrap
Gametrap is offline
New User
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
Gametrap is starting off with a positive reputation.
Where should I start tracking it down
 
  #24  
Old 01-13-2019, 09:28 AM
Mark Kovalsky's Avatar
Mark Kovalsky
Mark Kovalsky is online now
Post Fiend
Join Date: Aug 1999
Location: SE Florida
Posts: 18,058
Mark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputation
For the P0755 the problem is usually in the wiring harness between the PCM and the transmission. It's less likely to be the solenoid itself, or even less likely than that, the PCM itself.
 
  #25  
Old 01-13-2019, 09:38 AM
Gametrap
Gametrap is offline
New User
Join Date: Jan 2019
Posts: 6
Gametrap is starting off with a positive reputation.
Some places I've read says something about a fuse do you know what fuse I should check
 
  #26  
Old 01-13-2019, 11:25 AM
Mark Kovalsky's Avatar
Mark Kovalsky
Mark Kovalsky is online now
Post Fiend
Join Date: Aug 1999
Location: SE Florida
Posts: 18,058
Mark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputationMark Kovalsky has a superb reputation
I don't know any way that a fuse could cause this.
 
  #27  
Old 01-13-2019, 12:44 PM
projectSHO89
projectSHO89 is offline
Post Fiend
Join Date: Jan 2004
Location: St Louis
Posts: 14,888
projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.projectSHO89 has a spectacular reputation.
If it were a fuse, you'd have a lot more codes, not just three. Probably at least a dozen. perhaps you do but didn't advance far enough through the scan tool's screens to see more of them. Check your scan tool.

Fuse F23 would be the culprit if you find you have several more pages of codes on the scan tool.
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
turbotech
Clutch, Transmission, Differential, Axle & Transfer Case
6
07-19-2017 04:04 PM
Dustin B
Clutch, Transmission, Differential, Axle & Transfer Case
4
06-04-2016 07:26 PM
Hq254xp
1999 to 2016 Super Duty
3
06-03-2016 06:42 PM
sproosemoose
1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks
26
04-01-2016 09:29 AM
mototrig
1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel
18
03-22-2016 08:22 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 4r100, O/D light blinking, no/low power


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.