Ford Truck Enthusiasts Forums - Search Results
 

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Search Forums
Log In 


Showing results 1 to 15 of 38
Search took 0.09 seconds.
Search: Posts Made By: steveg_nh
Forum: Ford In-Vehicle Tech 04-08-2015, 08:09 AM
Replies: 3
Views: 671
Posted By steveg_nh
Added more issues found. A disaster this seems to...

Added more issues found. A disaster this seems to be.
Forum: Ford In-Vehicle Tech 04-02-2015, 08:12 AM
Replies: 3
Views: 671
Posted By steveg_nh
Thanks for replying. I did a master reset...

Thanks for replying.

I did a master reset afterward. no improvement. And yes, the phone was repaired.

I am on my second USB drive, now a USB3.0 stick, and no improvement. As for weird...
Forum: Ford In-Vehicle Tech 04-01-2015, 03:29 PM
Replies: 3
Views: 671
Posted By steveg_nh
Gen1 Sync v4.4 Update - new problems introduced

Well this forum looks like a graveyard, but I'm willing to give it a try.

I was having a problem, that is all over the internet, where after a few weeks of playing music via USB, you would get a...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 03-16-2015, 02:27 PM
Replies: 2
Views: 470
Posted By steveg_nh
This continues to be a rather annoying bug with...

This continues to be a rather annoying bug with Sync. Anyone ever find a permanent solution for this?
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 12-03-2014, 09:47 AM
Replies: 2
Views: 470
Posted By steveg_nh
I guess I hit the right search terms today, as I...

I guess I hit the right search terms today, as I found this...interesting, and obviously something Ford and Microsoft have never addressed.
...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 12-03-2014, 06:43 AM
Replies: 2
Views: 470
Posted By steveg_nh
Ford Sync Playlist issue - 2014 expedition limited

This is likely a more general issue than Expedition, but there isn't a general forum as far as I can see.

Anyway, I keep having a problem with playlists with Ford Sync (not MFT).

I have a 64GB...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 11-26-2014, 11:31 PM
Replies: 2
Views: 1,627
Posted By steveg_nh
Nope. I never bought the key to try it. Since...

Nope. I never bought the key to try it. Since it's a separate fob now, my confidence wasn't high in the RMST system being able to work with the Ford key.
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 10-31-2014, 10:42 AM
Replies: 8
Views: 777
Posted By steveg_nh
:D right on!

:D right on!
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 10-30-2014, 09:27 PM
Replies: 8
Views: 777
Posted By steveg_nh
I'm 99% sure this has been resolved. There was a...

I'm 99% sure this has been resolved. There was a TSB out there for an issue with a valve body/baffle in the transmission. It was causing a rattling I was hearing, but also causing fluid flow issues...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 09-24-2014, 02:11 PM
Replies: 8
Views: 777
Posted By steveg_nh
Thanks again Crystal.

Thanks again Crystal.
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 09-24-2014, 11:31 AM
Replies: 8
Views: 777
Posted By steveg_nh
Crystal, thank you. I will send a PM next. The...

Crystal, thank you. I will send a PM next. The dealer hasn't even looked at it yet, so I'm not complaining about them at all, but what I am worried about is being told "everything is just fine, no...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 09-24-2014, 08:21 AM
Replies: 8
Views: 777
Posted By steveg_nh
Just checking to see if there is any feedback or...

Just checking to see if there is any feedback or advice on this. It 's been doing it more frequently, but even worse this morning, when leaving my street, when I hit the gas, it just kept bucking...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 09-18-2014, 09:09 AM
Replies: 8
Views: 777
Posted By steveg_nh
2014 Expy Transmission shifting issues - seems to miss the downshift to first when stopping

Up until this week, it only did this once, maybe twice. But now it's done it 4 times in the last 2 days. Here's the scoop.

New 2014 Limited. 3200 miles now. Every once and while, when coming to a...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 09-18-2014, 09:06 AM
Replies: 1
Views: 547
Posted By steveg_nh
Could be the accuracy of the address on the maps....

Could be the accuracy of the address on the maps. But I notice that mine seems to be off by about 40' or so on all roads/intersections. I'll be physically passing a road, and the GPS shows me just...
Forum: 2007 - 2014 Expedition & Navigator 09-10-2014, 10:51 AM
Replies: 18
Views: 2,420
Posted By steveg_nh
Thanks. Still thought you had had to splice a...

Thanks. Still thought you had had to splice a couple of wires. Anyway, what I've been trying to figure out is if there is anyway to use this key, with the remote start button, on these systems? if y...
Showing results 1 to 15 of 38

 
Forum Jump
 


All times are GMT -5. The time now is 06:15 PM.

 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC2
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Terms of Service - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup