Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Search Forums
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Showing results 1 to 15 of 499
Search took 0.24 seconds.
Search: Posts Made By: Paul T
Forum: Modular V10 (6.8l) 08-25-2014, 09:37 PM
Replies: 15
Views: 1,471
Posted By Paul T
Update: I changed the #6 coil and all seems to be...

Update: I changed the #6 coil and all seems to be fixed. I took it on a 6 mile trip and all seems well. No stalling, missing, or dieing and no codes. I will post again if it is not fixed. Thanks for...
Forum: Excursion - King of SUVs 08-25-2014, 09:33 PM
Replies: 38
Views: 2,033
Posted By Paul T
Update: I changed the #6 coil and all seems to be...

Update: I changed the #6 coil and all seems to be fixed. I took it on a 6 mile trip and all seems well. No stalling, missing, or dieing and no codes. I will post again if it is not fixed. Thanks for...
Forum: Modular V10 (6.8l) 08-10-2014, 01:23 PM
Replies: 15
Views: 1,471
Posted By Paul T
Thanks, Mark for the advice. I checked the fuel...

Thanks, Mark for the advice. I checked the fuel pressure today and with the key on no start it pressurized up to 36psi. After I started it, it went to 32psi and held. I am leaning toward a bad COP. I...
Forum: Excursion - King of SUVs 08-10-2014, 01:20 PM
Replies: 38
Views: 2,033
Posted By Paul T
I checked the fuel pressure today and with the...

I checked the fuel pressure today and with the key on no start it pressurized up to 36psi. After I started it it went to 32psi and held. I am leaning toward a bad COP. I am still only getting the...
Forum: Modular V10 (6.8l) 08-09-2014, 10:27 AM
Replies: 15
Views: 1,471
Posted By Paul T
What should the reading be at the plug? Would a...

What should the reading be at the plug? Would a bad ground cause this? I admit I have very limited knowledge with a meter. I checked with the local Ford dealer and they wanted $85 to put it on their...
Forum: Modular V10 (6.8l) 08-08-2014, 09:43 PM
Replies: 15
Views: 1,471
Posted By Paul T
Update: I changed the plugs, boots, & springs...

Update: I changed the plugs, boots, & springs tonight and took it for a 3 mile drive to my Mother-in-laws. X was running great until I got there and put it in reverse and it died. Restarted and put...
Forum: Excursion - King of SUVs 08-07-2014, 10:28 PM
Replies: 38
Views: 2,033
Posted By Paul T
Update: I changed the plugs, boots, & springs...

Update: I changed the plugs, boots, & springs tonight and took it for a 3 mile drive to my Mother-in-laws. X was running great until I got there and put it in reverse and it died. Restarted and put...
Forum: Excursion - King of SUVs 07-27-2014, 07:52 PM
Replies: 38
Views: 2,033
Posted By Paul T
UPDATE: I thought I would check the plug boots...

UPDATE: I thought I would check the plug boots and springs today on the drivers side. I could not find anything out of the ordinary except I noticed a lot of dust and like fine sand in the plug...
Forum: Ranger & B-Series 07-27-2014, 05:15 PM
Replies: 6
Views: 419
Posted By Paul T
Update - I finally found the problem with the...

Update - I finally found the problem with the truck. After new altenator, plugs, wires, TPS, battery, & coil pack. I broke down and took it to a shop. They found antifreeze in cylinder 6. It has a...
Forum: Modular V10 (6.8l) 07-22-2014, 05:58 PM
Replies: 15
Views: 1,471
Posted By Paul T
Thanks Jason, I think I will do a plug boot &...

Thanks Jason, I think I will do a plug boot & spring change. I will let you know what happens.
Forum: Excursion - King of SUVs 07-22-2014, 05:43 PM
Replies: 38
Views: 2,033
Posted By Paul T
Thanks guys, I will check those things out.

Thanks guys, I will check those things out.
Forum: Excursion - King of SUVs 07-19-2014, 12:48 PM
Replies: 38
Views: 2,033
Posted By Paul T
UPDATE: I drove it some last night and no...

UPDATE: I drove it some last night and no problems. I let it idle in gear and no dieing. The only thing I did do before driving was check the wire in the steering column to see if it was shorted but...
Forum: Excursion - King of SUVs 07-18-2014, 06:43 PM
Replies: 22
Views: 649
Posted By Paul T
I found the OSS on ebay for $16.75. Supposed to...

I found the OSS on ebay for $16.75. Supposed to be OEM. Changed mine but, I am still having problems though. I have not run the codes yet.
Forum: Excursion - King of SUVs 07-18-2014, 09:12 AM
Replies: 38
Views: 2,033
Posted By Paul T
UPDATE: Still having problems. I ordered the...

UPDATE: Still having problems. I ordered the correct speed sensor for the transmission and not the ABS sensor for the differential. I installed the output transmission speed sensor, I did notice it...
Forum: Modular V10 (6.8l) 06-30-2014, 05:54 PM
Replies: 15
Views: 1,471
Posted By Paul T
I found the sensor you are talking about on the...

I found the sensor you are talking about on the transmission. I checked the wiring and it all seems to be o.k., I also unplugged it and checked for dirt then plugged it back in. Other than change it...
Showing results 1 to 15 of 499

 
Forum Jump
 

Participate In The Forums

Create new posts and participate in discussions. It's free!

Sign Up »





All times are GMT -5. The time now is 11:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup