Ford Truck Enthusiasts Forums

Ford Truck Enthusiasts Forums (http://www.ford-trucks.com/forums/index.php)
-   Site Announcements (http://www.ford-trucks.com/forums/forum74/)
-   -   posts gone missing (http://www.ford-trucks.com/forums/1306986-posts-gone-missing.html)

mont974x4 04-01-2014 12:58 PM

posts gone missing
 
Several weeks ago I noticed a disturbing trend. My posts are disappearing. Not all of them just a few. There does not seem to be any rhyme or reason to which ones wander off. The posts have been written at various times and in various areas of FTW.




In a possibly related issue, my post count is screwy. Not that post counts matter for anything important but it may be a clue.




*crossing my fingers and hoping this post does not get lost.

IB Tim 05-07-2014 06:46 PM

Jason I went back the to the middle of April and none of your posts ended up in our delete sections...i can see you are not missing any...if it happens again please clear all cookies and cache and restart....then if is not there contact me and give me the thread link and post number....thanks

mont974x4 05-07-2014 06:56 PM

I run CCleaner on my laptop weekly, along with my normal scans. I also dump all web data on my iPad.

I guess it was just a weird couple of weeks.

IB Tim 05-07-2014 09:45 PM

I have had those in my life ;)
Quote:

Originally Posted by mont974x4 (Post 14327417)
I run CCleaner on my laptop weekly, along with my normal scans. I also dump all web data on my iPad.

I guess it was just a weird couple of weeks.


mont974x4 05-07-2014 10:29 PM

They seem to be taking over.


All times are GMT -5. The time now is 11:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.