Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Members
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


rslade76 is starting off with a positive reputation.

rslade76 rslade76 is offline

New User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 2 of 2
  1. nflder
    02-17-2013 04:45 PM - permalink
    nflder
    Yes, fixed. Re-man engine from Ford (although it DID cost me $900 out of pocket - long story there). Anyways, low oil pressure seemed to be the problem. The timing chain tensioner gasket was blown out, and I'm of the opinion that was the culprit, although the dealer weren't very interested in finding the root cause....as they were getting paid to replace the engine!

    Cheers,
    Paul
    P.S. Sorry for the late reply, I'm not on these forums all that often.
  2. nflder
    04-09-2012 09:48 AM - permalink
    nflder
    nflder here;
    Affirmative on Newfoundland.
    Living in St.John's at the moment. Orginally from Carbonear.

About Me

  • About rslade76
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    NL
    Country
    Canada
    Make
    Ford
    Model
    F-150
    Year
    2008
    Current Mileage
    Rather not say
    Miles per year
    5,000 - 9,999

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 05-06-2012 12:11 PM
  • Join Date: 01-20-2012
  • Referrals: 0

Participate In The Forums

Create new posts and participate in discussions. It's free!

Sign Up »





All times are GMT -5. The time now is 03:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup