Ford Truck Enthusiasts Forums - View Profile: JoshNHRA

JoshNHRA is starting off with a positive reputation.

JoshNHRA JoshNHRA is offline

New User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. John_R
    04-08-2015 01:14 PM - permalink
    I happen to be having the identical problem as you wrote here in 2012:

    "I noticed the same issue today as the OP. I was backing in my driveway with my trailer hooked up, and the engine started to tick a little, then started to really miss. The engine almost wanted to stall. I put it neutral, and gave it some rpm and it went away. Tried to back up again, and same issue. I figured out that if you push the brake, and give it a little gas, it will do the same thing. The engine sounds like a diesel. Engine runs fine, and revs up fine ones its in neutral. Any ideas?"

    Wondering if you might let me know if you solved this problem? I'm taking my trailer out in a couple of days and this noise is driving me nuts.

About Me

  • About JoshNHRA
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    Country of Residence
    Current Mileage
    75,000 - 99,999
    Miles per year
    5,000 - 9,999


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 02-12-2013 10:01 PM
  • Join Date: 11-16-2010
  • Referrals: 0

All times are GMT -5. The time now is 11:33 AM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.