Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Members
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Shepherd2 has a good reputation on FTE.Shepherd2 has a good reputation on FTE.

Shepherd2 Shepherd2 is offline

Senior User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
  1. Shepherd2
    03-16-2011 05:38 PM - permalink
    Shepherd2
    Did you get it sorted out?
  2. Derek_O
    03-06-2011 09:44 PM - permalink
    Derek_O
    OK, so I must have jinxed myself. It works, but after about 3-4 minutes of driving the stereo starts flashing on and off. My guess is a ground is messed up but I've check em all. Any ideas?
  3. Derek_O
    03-06-2011 08:23 PM - permalink
    Derek_O
    Sir,
    Just wanted to send a quick thanks for the very informative step-by-step walk-through for adding an iPod to my stereo. Just tried it out and it worked like a charm! Thanks again!

About Me

  • About Shepherd2
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    uy
    Country
    Canada
    Make
    Ford
    Model
    Excursion
    Year
    1910
    Current Mileage
    250,000 or more
    Miles per year
    100,000 or more

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 10-23-2014 03:33 PM
  • Join Date: 09-14-2009
  • Referrals: 0

Participate In The Forums

Create new posts and participate in discussions. It's free!

Sign Up »





All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup