Ford Truck Enthusiasts Forums - View Profile: BLADE35



BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.

BLADE35 BLADE35 is offline

Post Fiend

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 221
  1. bismic
    09-22-2016 11:39 PM - permalink
    bismic
    Hi Benny! Things are going good - just crazy busy. I got burned out on the forum also. I might get back into it though - I am considering retirement at the end of the year!

    I had a lower tank blow out at the seam on the radiator. Went with the BPD radiator. Just put it in and it seems to be doing OK. I had been needing a new fan clutch for quite awhile, so I put that in also (along w/ hoses, ECT sensor, and a thermostat). Still working all of the air out, so I will be watching it for awhile. 185k miles and still happy.

    How many miles no your truck? I can see a steady stream of parts for me in the near future also. Probably a turbo and injectors before too long!

    mark
  2. r2millers
    08-10-2016 01:53 AM - permalink
    r2millers
    Thanks Blades. It a privilege to get some reps from you as such a big part of this forum.
  3. JLo0703
    07-16-2016 08:23 PM - permalink
    JLo0703
    Hello, I'm writing to you because of a post you wrote about troubleshooting a CMP. It was about checking the frequency.

    My 2008 6.4 died while driving and now won't start. Only code is 0341. I installed a new CMP but it didn't help. When going through the 6.0 troubleshooting steps, can't find anything on the 6.4, I get the proper resistance from pcm plug to sensor.

    The freq when measured is between 2 and 4hz.

    Do you have any other information that might help, it would be much appreciated.

    Thank you,
  4. Snuggyworm
    06-18-2016 11:25 AM - permalink
    Snuggyworm
    she's holding up, Benny. i just replaced the radiator with a Mishimoto one. she's still running on stock head bolts. i got a nick on the boot of the passenger side tie rod end though. it's still running fine, but i may change it out later. i still need to do the tranny fluid maintenance and i'll be updating to the larger filter and larger pan. so far so good.
  5. Rusty Axlerod
    05-31-2016 07:33 AM - permalink
    Rusty Axlerod
    I was a little puzzled over those tan flakes. I haven't seen anything like that or saw any posts that I can remember. I've been following your thread but didn't have anything helpful to add. It sux you're back in there in just five years. Not a whole lot of options besides a good flush and a cooler.
  6. wulfman
    03-25-2016 07:59 PM - permalink
    wulfman
    Benny how have you been ? I'am doing good , still have my truck and its running great . Spend most my time building hot rod minibikes .
  7. timmytoes
    12-15-2015 09:39 PM - permalink
    timmytoes
    Haven't seen you around in the 6.0 forum lately. Hope your doing great!
  8. 72biggs71
    08-07-2015 05:52 PM - permalink
    72biggs71
    hey Blade35. I was wondering if the pictures you posed on the thread "Need help quick. Oil cooler housing cracked" if #1 sat on top of #2 or if they are totally different
  9. Yahiko
    03-19-2015 04:50 AM - permalink
    Yahiko
    I am making a little video.
    What it came down to was the sun gear blowing off the shell.
    They only spin weld the things and sometimes come apart.
    I did post a video in the one thread about that part and what it looked like.
    When I post the video I will make a new thread so I can get it all in one place.

    Sean
  10. Rusty Axlerod
    01-23-2015 08:45 PM - permalink
    Rusty Axlerod
    Thanks for the reps Benny! Hope things are going well for you and yours!

About Me

  • About BLADE35
    Location
    Saratoga Springs,UT
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    UT
    Country of Residence
    US
    Make
    Ford
    Model
    F-350
    Year
    2003
    Current Mileage
    50,000 - 74,999
    Miles per year
    5,000 - 9,999
  • Signature
    Benny oem hpop 1/8/14,update ipr screen
    2003 6.0, 4X4 srw, short box, born on 3/28/03 Moog ball joints,DC POWER 190A ALT Duralast Goldtop batterys 10/7/2012,RECON LED SMOKE MIRROR LENS,4 inch turbo back magnaflo exhaust,no kitty, 6 in. lift, BFG 315/75r16, python remote start alarm,pioneer system2 12''subs 1600watt amps ,scangaugeII,coolant filter, blue fuel pres spring, Fresh oil cooler 6/1/11 Final Charge Cat EC-1 rated Silicate Free ELC coolant, Sinister Full egr deleate, ROTELLA T-6 5w-40syn,updatedHPO screen,updated oil filter stand pipe, TC SX8000

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: 01-20-2017 12:06 PM
  • Join Date: 04-30-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 52

All times are GMT -5. The time now is 08:00 PM.