Ford Truck Enthusiasts Forums - View Profile: BLADE35
 

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Members
Log In 


BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.BLADE35 has a spectacular reputation.

BLADE35 BLADE35 is offline

Post Fiend

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 220
  1. r2millers
    08-10-2016 12:53 AM - permalink
    r2millers
    Thanks Blades. It a privilege to get some reps from you as such a big part of this forum.
  2. JLo0703
    07-16-2016 07:23 PM - permalink
    JLo0703
    Hello, I'm writing to you because of a post you wrote about troubleshooting a CMP. It was about checking the frequency.

    My 2008 6.4 died while driving and now won't start. Only code is 0341. I installed a new CMP but it didn't help. When going through the 6.0 troubleshooting steps, can't find anything on the 6.4, I get the proper resistance from pcm plug to sensor.

    The freq when measured is between 2 and 4hz.

    Do you have any other information that might help, it would be much appreciated.

    Thank you,
  3. Snuggyworm
    06-18-2016 10:25 AM - permalink
    Snuggyworm
    she's holding up, Benny. i just replaced the radiator with a Mishimoto one. she's still running on stock head bolts. i got a nick on the boot of the passenger side tie rod end though. it's still running fine, but i may change it out later. i still need to do the tranny fluid maintenance and i'll be updating to the larger filter and larger pan. so far so good.
  4. Rusty Axlerod
    05-31-2016 06:33 AM - permalink
    Rusty Axlerod
    I was a little puzzled over those tan flakes. I haven't seen anything like that or saw any posts that I can remember. I've been following your thread but didn't have anything helpful to add. It sux you're back in there in just five years. Not a whole lot of options besides a good flush and a cooler.
  5. wulfman
    03-25-2016 06:59 PM - permalink
    wulfman
    Benny how have you been ? I'am doing good , still have my truck and its running great . Spend most my time building hot rod minibikes .
  6. timmytoes
    12-15-2015 08:39 PM - permalink
    timmytoes
    Haven't seen you around in the 6.0 forum lately. Hope your doing great!
  7. 72biggs71
    08-07-2015 04:52 PM - permalink
    72biggs71
    hey Blade35. I was wondering if the pictures you posed on the thread "Need help quick. Oil cooler housing cracked" if #1 sat on top of #2 or if they are totally different
  8. Yahiko
    03-19-2015 03:50 AM - permalink
    Yahiko
    I am making a little video.
    What it came down to was the sun gear blowing off the shell.
    They only spin weld the things and sometimes come apart.
    I did post a video in the one thread about that part and what it looked like.
    When I post the video I will make a new thread so I can get it all in one place.

    Sean
  9. Rusty Axlerod
    01-23-2015 07:45 PM - permalink
    Rusty Axlerod
    Thanks for the reps Benny! Hope things are going well for you and yours!
  10. dukie1877
    08-03-2014 08:51 PM - permalink
    dukie1877
    Whats up Blade? Been awhile, my truck has been running great hope yours has been too. I have a question for you. I bought new front wheel bearing assemblies from a company I found on here. I have put about 20k miles on them since I replaced both sides. I took my old ones off and bought these ones because I thought my old ones were bad, turns out they were still in great shape. The new ones both went bad at about 20k miles and had quite a bit of play in them. It was causing some driving issues my truck would go side to side constantly and was getting dangerous. I put my old ones back on that have 150k miles on them and they have been rock solid. I am curious how you think I should handle this. I do not want replacements or my money back they are out of warranty, but I was thinking people on here should know what they are in for when they get these ones. Should I write about it and let people know, and throw them to the wolves or just leave it be? Take care

    Duke jr.

About Me

  • About BLADE35
    Location
    Saratoga Springs,UT
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    UT
    Country
    USA
    Make
    Ford
    Model
    F-350
    Year
    2003
    Current Mileage
    50,000 - 74,999
    Miles per year
    5,000 - 9,999
  • Signature
    Benny oem hpop 1/8/14,update ipr screen
    2003 6.0, 4X4 srw, short box, born on 3/28/03 Moog ball joints,DC POWER 190A ALT Duralast Goldtop batterys 10/7/2012,RECON LED SMOKE MIRROR LENS,4 inch turbo back magnaflo exhaust,no kitty, 6 in. lift, BFG 315/75r16, python remote start alarm,pioneer system2 12''subs 1600watt amps ,scangaugeII,coolant filter, blue fuel pres spring, Fresh oil cooler 6/1/11 Final Charge Cat EC-1 rated Silicate Free ELC coolant, Sinister Full egr deleate, ROTELLA T-6 5w-40syn,updatedHPO screen,updated oil filter stand pipe, TC SX8000

Statistics

Total Posts
Albums
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 09:34 PM
  • Join Date: 04-30-2010
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 51


All times are GMT -5. The time now is 02:10 PM.

 

Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Terms of Service - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup