Ford Truck Enthusiasts Forums - View Profile: subford
 

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Members
Log In 


subford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud ofsubford has much to be proud of

subford subford is offline

Post Fiend

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 210
  1. jugdeb
    04-24-2016 07:57 PM - permalink
    jugdeb
    HELLO subford I have an 87 e350 with a 460 carbuerated just installed new fuel pump starts up for 20 secondso r so then dies I have followed your previous instructions to no avail after it starts I can jump red and yellow to red and it runs
    without relay
  2. Brochanic
    03-21-2016 08:14 PM - permalink
    Brochanic
    Hello Subford, I'm new to this forum and I'm having an issue on NO SPARK on my DSIII
    F250. I was forwarded a thread that you chimed in on and I'm hoping you could help me with my project. below is my thread.
    http://www.ford-trucks.com/forums/14...l#post16143707
  3. Jmitich
    01-10-2016 04:44 PM - permalink
    Jmitich
    And it has a 460 in it obd1 no mass air flow sensor
  4. Jmitich
    01-10-2016 04:41 PM - permalink
    Jmitich
    Hey seems like u know your stuff about cylinoide packs on e4od transmissions is there a difference between a solenoid pack on a e40d built 7 of 97 and a 96 or 95
  5. rivermobster
    11-14-2015 06:53 PM - permalink
    rivermobster
    Restoring my F150 for my daughter to drive to school - starting with the fuel system. It's been sitting around for ages. Pulled both tanks to have em cleaned, bought all new fuel pumps and fuel filters. My parts guy got me a universal fuel selector valve (no way I want to use this).

    I found a new OE looking one on Amazon...

    I've read through all your posts about cleaning em out, but with the age of this thing, and the goo I found in the tank, I'm thinking it would be best to just replace it.

    Is there a vendor on here that sells em? Or is there someone else you know that sells a new one? Amazon and E-bay are about the only places that I have found. Thanks in advance for the help.

    -Joe
  6. mwilliams0326
    11-04-2015 12:09 PM - permalink
    mwilliams0326
    Hi there! You responded to a post I put up about my 88 F350 with no start condition. Have replaced coil, wires, ICM, Ignition switch, EEC relay and connector, new EEC and checked ground. Truck will start with SPOUT pulled and I can drive it around it just obviously doesn't advance the timing. Thought new computer had fixed it but it wouldn't start again this morning. Any advice?
  7. Rovernut
    10-15-2015 10:02 AM - permalink
    Rovernut
    Hi, rumor has it that you might have the information I'm looking for in this thread:
    http://www.ford-trucks.com/forums/14...uel-pumps.html

    hopefully it's not an idle rumor.

    Tom
  8. porkyzilla
    07-08-2015 02:28 AM - permalink
    porkyzilla
    Hey can you help me with this? I am working on a 1990 F-150 with a 5.8 Automatic 4x4 California emissions. The truck is broke down 1hr away from me alls I can get from my uncle is the calibration code he cant pull the ecm. : 0-64R-R12 : can anyone give me the engineering/part number and interchange for ECM?
  9. allen23923
    07-05-2015 12:38 PM - permalink
    allen23923
    Ok retested and using pin 2 and 6 of test port I have 40 psi key on after 30 mins 30 psi heres a video of truck running
  10. allen23923
    06-30-2015 09:00 PM - permalink
    allen23923
    Ive posted and have no responses ..seems like you are The Guru of fords of sorts I need advice ...
    1988 f150 5.0 4x4 eod4 ..ran like a champ til I left work last week ,25 mph was top speed and popped back thur air filter box and no power at all did a fuel pressure test key on engine off 0 ..key on engine running 30 ...Replaced fuel pump with bosch 69100 and new fuel pressure regulator ,swapped map and computer ,coil ..No cels at all....When I change ecc I noticed it in park I reved it up and it started cutting back at 2500 rpms I could hear plenty of air sucking thur air box but it would sound like staving for fuel...only problem I have is rear tank will not run more then 2 miles and truck cuts off like out of gas but its been that way since I got it and have replaced both in tank sending units complete pump strainers ....Oh fuel filter was replaced 8 months ago going to replace it again tomorrow ..is it possible the tank valve control is problem ?

About Me

  • About subford
    Biography
    retired
    Location
    Easton,Ks
    Interests
    computers
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    KS
    Country
    USA
    Make
    Ford
    Model
    F-150
    Year
    1995
    Current Mileage
    150,000 - 199,999
    Miles per year
    1,000 - 4,999
  • Signature
    95 F150 302 4R70W EB EX-CAB
    94 F53 460 E4OD COACHMEN SANTARA RV
    93 F250 STYLESIDE 460 E4OD 4X4
    77 F250 351M-2V NP 435/4 Speed 4X4
    subford@gmail.com
    Bill K, Kansas Chapter

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 09:40 PM
  • Join Date: 08-26-2005
  • Referrals: 6

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 39


All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.

 

Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Terms of Service - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup