Ford Truck Enthusiasts Forums - View Profile: scott91370

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Members
Log In 

scott91370 is gaining momentum as a positive member of FTE.scott91370 is gaining momentum as a positive member of FTE.

scott91370 scott91370 is offline

Senior User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 1 of 1
  1. Kc12345
    04-18-2014 06:54 PM - permalink
    Hey I'm in a jam and can't figure out this forum how to ask a question so I figured I directly ask you if that's alright with you... I have an 05 escape and it just quit on me on my way to work I was driving and it just died no acceleration no power steering but all lights still on then I pulled over and shut it off when I fired it back up nothing happens just click click and every light shut off not even the anti theft was blinking then I tried to boost it and when I put the red on it sparks like a ****er.. I have checked the starter and all the fuses and even checked the wires going under my floor mat to see if any were broken or corroded its all fine...any other suggestions
    Please help!!
    Thank you

About Me

  • About scott91370
    Burleson, Tx
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    Current Mileage
    200,000 - 249,999
    Miles per year
    30,000 - 34,999
    Tranny type
  • Signature
    2004 - v6 - 291,000 miles and counting!


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Today 12:21 PM
  • Join Date: 12-30-2008
  • Referrals: 0


Showing Friends 1 to 1 of 1

All times are GMT -5. The time now is 09:00 PM.


Powered by vBulletin® Version
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Terms of Service - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup