Ford Truck Enthusiasts Forums - View Profile: Tom

Tom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputationTom has a superb reputation

Tom Tom is offline


Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 184
  1. ct diesel
    10-20-2016 09:45 AM - permalink
    ct diesel
    Been a while. How is the family? I have always valued your input to thing Ford. I am thinking of adding a 60 gal RDS auxiliary diesel tank in the bed. Now I have the 5th wheel and with the small 26 gal tank, to many stops when traveling. Solenoids people are saying no to the Solenoids and then there are water separators yes or no. Just looking for your general thoughts on these auxiliary tanks. thanks John
  2. Jsbusby
    09-22-2016 10:31 AM - permalink
    Can we get this fixed?
  3. Jsbusby
    09-22-2016 10:25 AM - permalink
    Roger that. I received a permanent ban for "advertising" after paying for the club membership and requesting sponsorship info?!
  4. Jsbusby
    09-22-2016 10:21 AM - permalink
    Tom can you please PM me ASAP about my membership?
  5. Sailor_Roy
    09-14-2016 01:29 PM - permalink
    Thanks Tom......!!
  6. brian42
    08-05-2016 08:43 AM - permalink
    Thanks for the reps. It's an old thread but too many of them don't have the finished product or results in them for those in the future to either fix their similar issue or actually to the project.
  7. Y2KW57
    07-27-2016 05:11 PM - permalink
    Thanks for the reps Tom! Much appreciated.
  8. Karl4Cat
    07-19-2016 07:02 PM - permalink
    Thanks for the reps Mr. T....
  9. Gary Lewis
    06-16-2016 09:45 PM - permalink
    Gary Lewis
    Thanks for the reps! I'd forgotten about that quote. (And, I have been busy with my granddaughter, so haven't looked at Control Panel in a while.)
  10. russhask
    06-12-2016 03:41 PM - permalink
    2001 f250...po720 code....4x4. loud humming noise on left front at certain speeds..when I engauge elec. 4 wheel drive it stops..could the code for that speed sensor cause this..?? not constant noise but periodically....anybody have any idea??

About Me

  • About Tom
    Braham, MN
    2 Letter State/Province (use "--" for outside USA/
    Country of Residence
    Current Mileage
    100,000 - 124,999
    Miles per year
    15,000 - 19,999
  • Signature
    2015 F150 XLT, 4x4, 3.5L EB.
    2015 Transit-350 - 3.7L passenger van
    Turbochargers - Replacing displacement since 1905.

    Moderators, Guidelines, and How They are Enforced


Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 10:56 PM
  • Join Date: 08-14-2003
  • Referrals: 2


Showing Friends 1 to 10 of 18

Social Profiles

Instant Messaging
Send an Instant Message to Tom Using...
This Page

All times are GMT -5. The time now is 02:17 AM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.