Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Small Chassis Trucks > Explorer, Sport Trac, Mountaineer & Aviator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Explorer, Sport Trac, Mountaineer & Aviator 1991-1994, 1995-2001, 2002-2005, 2006-2010 Ford Explorer

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-29-2010, 07:02 PM
buckeyes8603 buckeyes8603 is offline
New User
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 16
buckeyes8603 is starting off with a positive reputation.
95 explorer 4wd problems

95 explorer 180000 miles have question on 4wd when I turn on the 4wd it will engage and run fine however the light after a short while will blink a few times and then go off and after some more time will blink again a few times then go off but I believe the 4wd is working the whole time any suggestions on what it would be or how to go about to fix the problem would be greatly appreciatedfficeffice" />>>
>>
Reply With Quote
Old 03-29-2010, 07:02 PM
 
 
 
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Small Chassis Trucks > Explorer, Sport Trac, Mountaineer & Aviator

Tags
1995, 4wd, 95, 96, drive, engage, explorer, ford, problem, problems, wheel, working, works

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
351 Windsor Build Micbruff 1980 - 1986 Bullnose F100, F150 & Larger F-Series Trucks 22 01-07-2013 08:42 PM
SPONGY CLUTCH? epdukes13 1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks 3 07-28-2012 12:33 PM
Tilt Steering Column Problems keithredfirebird 1973 - 1979 F-100 & Larger F-Series Trucks 5 04-30-2010 07:28 AM
Getting Frustrated with 4x4 after hub change... kittyhawksurf Super Duty & Heavy Duty 33 07-10-2009 03:58 PM
Quits pulling - Fuel pump? avgjoe 1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel 10 12-28-2004 11:42 PM



All times are GMT -5. The time now is 05:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup