Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Regional Chapters > Canadian National Chapter > Alberta Chapter
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Alberta Chapter Join Chapter, Leader:

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 10-05-2002, 05:52 PM
dancouture10 dancouture10 is offline
New User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 4
dancouture10 is starting off with a positive reputation.
wiper motor working on High only

My windchield wiper are only working on High speed
I think it is the wiper governor how do I test the
governor or I am on wronk track Can anybody help
me with tis problem.

DAN.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10-05-2002, 06:03 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
wiper motor working on High only

Hi & Welcome to FTE!
You don't have to be from Alberta or BC to post here.

In fact your qquestion would be better in the year of truck forum that applies to your truck.

I would suggest that either the Intermittent module is shot or the controlling device in the wiper motor is the culprit.

I'll move this thread to the electrical forum for more exposure.'

[font color=red]Dennis

FTE Assistant Administrator
[/font]


[link:www.ford-trucks.com/guidelines.html|Club FTE]

[link: motorhaven.autoanything.com|How YOU Can Support This Site]

http://www.clubfte.com/users/mil1ion/canada_flag_animated.gif

[link:www.clubfte.com/users/mil1ion/Mil1ion.html|My Website,"North Of The 49th"]


Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10-06-2002, 10:00 PM
noremac19 noremac19 is offline
Senior User
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 177
noremac19 is starting off with a positive reputation.
wiper motor working on High only

Reply With Quote
Old 10-06-2002, 10:00 PM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Regional Chapters > Canadian National Chapter > Alberta Chapter

Tags
ford, high, motor, wiper

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup