Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 01-11-2002, 09:21 PM
Lobo33 Lobo33 is offline
Freshman User
 
Join Date: Jan 2002
Location: Hope United States of Ame
Posts: 26
Lobo33 is starting off with a positive reputation.
86 Ranger running problem

My Ranger will start and run at an idle but when you step on the gas the engine stalls. Any suggestions as to why this happens? I replace the 2.3 liter engine about 6 months ago. Its the extended cab 2Wd model.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-11-2002, 09:42 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
86 Ranger running problem

[updated:LAST EDITED ON 11-Jan-02 AT 10:43 PM (EST)]Lobo,Welcome to FTE.
You have posted your question in the WRONG forum.
May I suggest you take some time and peruse the web site in order to
see where everthing goes before posting in the wrong area.

This forum *The User gallery* is strictly for Gallery oriented questions.

Your question should be On the *Ranger forum*

Thanks ,

Dennis

Oh....Please Don't Ask Me Any Tough Questions As:
"I'm Saving Up MY Memory For When I Develop Alzheimer's"






78 F-150 429CJ C6 ,Silver w/Explorer Pkge
641/2 Mustang,Pre-World's Fair Car #8092
64 Fairlane S/C waiting for a 390-4spd.
68-Mustang.Sunlit Gold 80,000 miles
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-14-2002, 11:08 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
86 Ranger running problem

Reply With Quote
Old 01-14-2002, 11:08 PM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help

Tags
problem, ranger, running

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup