Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 12-05-2007, 01:54 PM
SpringerPop's Avatar
SpringerPop SpringerPop is offline
Too old to be too smart
 
Join Date: Jan 2002
Location: LA LA Land
Posts: 15,252
SpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputation
Editing Attached Photos

I am a supporter, therefore I can add attached photos to my posts. I keep them no wider than around 300 pixels, and smaller if detail isn't an issue.

My problem comes when I want to EDIT that photo. For instance, I recently wanted to attach the one at the bottom here to a thread in another forum. I thought it should be "whiter" than it was, so I brightened it up locally, and deleted the old attachment and re-attached the new version of the photo.

All I get is no attached photo. It's as though I had never submitted one at all. I have never been able to add a photo to a post using the "advanced edit" feature.

Am I doing something wrong, does my browser need some additional functionality (FireFox), or is this just a function of the system?

Pop

On edit: It didn't let me attach the photo here, either!
__________________
-Marv- a member of The Brotherhood
"Some of us pride ourselves on the money we've spent on our trucks, and some of us on what we have NOT"
2000 F350 Lariat 7.3,A/T,CC,LB,4X4,SRW, CCV, Sonnax/springs, Dahl, spin-on trans filter, spin-on hydraulic filter, coolant filter, 6637 & cover, bypass lube oil filter, HPX, Hutch n' harpoon.
Email SpringerPop SpringerPop's F-350
Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2007, 02:11 PM
SpringerPop's Avatar
SpringerPop SpringerPop is offline
Too old to be too smart
 
Join Date: Jan 2002
Location: LA LA Land
Posts: 15,252
SpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputation
I wonder if the following has anything to do with what I'm seeing:

When I go to my user control panel, and click on "Attachments" (under Miscellaneous), all I get is a white browser screen.

Frustrating, especially since it may be a browser setting, I have scripting and Java both turned on, and specifically allow both ford-trucks.net and ford-trucks.com complete access.

Any other Supporters have a problem editing an attached .jpg?

Pop
__________________
-Marv- a member of The Brotherhood
"Some of us pride ourselves on the money we've spent on our trucks, and some of us on what we have NOT"
2000 F350 Lariat 7.3,A/T,CC,LB,4X4,SRW, CCV, Sonnax/springs, Dahl, spin-on trans filter, spin-on hydraulic filter, coolant filter, 6637 & cover, bypass lube oil filter, HPX, Hutch n' harpoon.
Email SpringerPop SpringerPop's F-350
Reply With Quote
  #3  
Old 12-05-2007, 04:36 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
I see the same thing right now.

Try again later as someone maybe tinkering with the system right now.

sometimes they shut down certain areas of the site to do maintenance on something else.

It's all about resoucres
Reply With Quote
  #4  
Old 12-06-2007, 11:20 AM
SpringerPop's Avatar
SpringerPop SpringerPop is offline
Too old to be too smart
 
Join Date: Jan 2002
Location: LA LA Land
Posts: 15,252
SpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputation
How long do you think I should wait on this? It's been a day, now...

Pop
__________________
-Marv- a member of The Brotherhood
"Some of us pride ourselves on the money we've spent on our trucks, and some of us on what we have NOT"
2000 F350 Lariat 7.3,A/T,CC,LB,4X4,SRW, CCV, Sonnax/springs, Dahl, spin-on trans filter, spin-on hydraulic filter, coolant filter, 6637 & cover, bypass lube oil filter, HPX, Hutch n' harpoon.
Email SpringerPop SpringerPop's F-350
Reply With Quote
  #5  
Old 12-06-2007, 01:35 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
Don't spend it all in one place
Attached Images
 
Reply With Quote
  #6  
Old 12-06-2007, 09:44 PM
SpringerPop's Avatar
SpringerPop SpringerPop is offline
Too old to be too smart
 
Join Date: Jan 2002
Location: LA LA Land
Posts: 15,252
SpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputation
OK, you posted the nickel as an attachment.

Could you have changed it, after posting it, within an hour, to a dime?

Pop
__________________
-Marv- a member of The Brotherhood
"Some of us pride ourselves on the money we've spent on our trucks, and some of us on what we have NOT"
2000 F350 Lariat 7.3,A/T,CC,LB,4X4,SRW, CCV, Sonnax/springs, Dahl, spin-on trans filter, spin-on hydraulic filter, coolant filter, 6637 & cover, bypass lube oil filter, HPX, Hutch n' harpoon.
Email SpringerPop SpringerPop's F-350
Reply With Quote
  #7  
Old 12-06-2007, 11:43 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
Nickel into green



...Then into Red
Attached Images
 

Last edited by Mil1ion; 12-06-2007 at 11:47 PM.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-06-2007, 11:47 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
Yes I can edit things in and out .
Reply With Quote
  #9  
Old 12-07-2007, 11:07 AM
SpringerPop's Avatar
SpringerPop SpringerPop is offline
Too old to be too smart
 
Join Date: Jan 2002
Location: LA LA Land
Posts: 15,252
SpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputation
Turns out, it IS some FireFox setting, as I tried IE, and it works as I would expect it to.

Just kinda' now wonder why FireFox will allow me to initially post a photo, and delete it too, and subsequently not allow me to edit it.

Rather than figure it all out, and thereby possibly change a desireable security setting, I'll just fire up IE when I need to change a photo.

Thanks, one-in-a, for your help. A big part of the fix was just knowing it was ME and not FTE. :-))

Pop
__________________
-Marv- a member of The Brotherhood
"Some of us pride ourselves on the money we've spent on our trucks, and some of us on what we have NOT"
2000 F350 Lariat 7.3,A/T,CC,LB,4X4,SRW, CCV, Sonnax/springs, Dahl, spin-on trans filter, spin-on hydraulic filter, coolant filter, 6637 & cover, bypass lube oil filter, HPX, Hutch n' harpoon.
Email SpringerPop SpringerPop's F-350
Reply With Quote
  #10  
Old 04-04-2008, 03:37 PM
SpringerPop's Avatar
SpringerPop SpringerPop is offline
Too old to be too smart
 
Join Date: Jan 2002
Location: LA LA Land
Posts: 15,252
SpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputation
Why do I get only a white screen when I click on Attachments under Miscellaneous in my Control Panel?
It takes me to a screen at the following URL:
http://www.ford-trucks.com/forums/pr...ditattachments
but absolutely nothing shows up but the blank white screen.

I have the latest version of Java enabled and use the latest version of FireFox.

Can anyone post a screen shot of what I SHOULD be seeing?

Just so we don't blame Mozilla, it does it with IE, too.

Pop
__________________
-Marv- a member of The Brotherhood
"Some of us pride ourselves on the money we've spent on our trucks, and some of us on what we have NOT"
2000 F350 Lariat 7.3,A/T,CC,LB,4X4,SRW, CCV, Sonnax/springs, Dahl, spin-on trans filter, spin-on hydraulic filter, coolant filter, 6637 & cover, bypass lube oil filter, HPX, Hutch n' harpoon.
Email SpringerPop SpringerPop's F-350
Reply With Quote
  #11  
Old 04-04-2008, 06:31 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
It may have been disabled.

Just hang in there for a few more days.. this switch overs don't just happen immediately.

Maybe Tim or Ken will chime in with details of the upgrade and how the user gallery is affected ?
Reply With Quote
  #12  
Old 04-04-2008, 10:55 PM
Sandidande Sandidande is offline
Senior User
 
Join Date: Jul 2006
Location: La Mesa (East San Diego)
Posts: 448
Sandidande is starting off with a positive reputation.
Hey Dennis,

Do you really think only a couple more days? This new picture posting thing is a complete mess. (not like the old one was any kind of dream boat to start with - but at least after 6 months of repeated use you got down how to do it and it worked).

Guys in all the posts are complaining and there are a lot of guys looking for photo's of fixes that we can't post. I submitted a ticket a four days ago after not being able to post for 2 weeks and all I got was a "We're working on it." Think maybe "the man behind the curtin" could put something out about what the problem might be and when they expect to get this fixed? Very Frustrating!
Reply With Quote
  #13  
Old 04-04-2008, 11:48 PM
SpringerPop's Avatar
SpringerPop SpringerPop is offline
Too old to be too smart
 
Join Date: Jan 2002
Location: LA LA Land
Posts: 15,252
SpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputationSpringerPop has a superb reputation
Quote:
Originally Posted by Mil1ion View Post
It may have been disabled.

Just hang in there for a few more days.. this switch overs don't just happen immediately.
This is not new since the "upgrade". It's ALWAYS been like that for me.

So, how does it look to others that click on "Attachments"?

Pop
__________________
-Marv- a member of The Brotherhood
"Some of us pride ourselves on the money we've spent on our trucks, and some of us on what we have NOT"
2000 F350 Lariat 7.3,A/T,CC,LB,4X4,SRW, CCV, Sonnax/springs, Dahl, spin-on trans filter, spin-on hydraulic filter, coolant filter, 6637 & cover, bypass lube oil filter, HPX, Hutch n' harpoon.
Email SpringerPop SpringerPop's F-350
Reply With Quote
  #14  
Old 04-04-2008, 11:53 PM
Sandidande Sandidande is offline
Senior User
 
Join Date: Jul 2006
Location: La Mesa (East San Diego)
Posts: 448
Sandidande is starting off with a positive reputation.
Tee Hee - I don't know Pop! Everytime I click on anything the whole page shuts down. So I quit!
Reply With Quote
  #15  
Old 04-05-2008, 01:03 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
So why don't you guys just create a photobucket or webshots album and paste the images?
Reply With Quote
Old 04-05-2008, 01:03 PM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup