Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Performance, Engines & Troubleshooting > Other Ford Engines > 4 Cylinder Engines
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 11-25-2007, 10:50 PM
magna19 magna19 is offline
Junior User
 
Join Date: Nov 2002
Location: pa
Posts: 70
magna19 is starting off with a positive reputation.
2.3l 8 plug timing question

got one,hard starting for the first time during the day.but it doesnt rev up like it should,stumbles and spits,no check engine light on,was on,but solved the problems,coolant sensor problem.but i just found out the timong belt was chamged recently,but dont know why or when.wondering if it was put on off 1 tooth or what.would it cause the situations mentioned?going to rip it apart soon to see if it was.
Reply With Quote
Old 11-25-2007, 10:50 PM
 
 
 
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Performance, Engines & Troubleshooting > Other Ford Engines > 4 Cylinder Engines

Tags
23, 23l, belt, engine, ford, plug, plugs, replacement, sohc, timing

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P026A - anyone had this code show up? mebe2k 6.7L Power Stroke Diesel 2 07-31-2013 01:02 PM
Dash Lights - 75 F100 eladnermai 1973 - 1979 F-100 & Larger F-Series Trucks 3 10-31-2012 06:59 AM
NEED HELP! How to remove valve cover on E350 w/V10 Hotairjunkie Modular V10 (6.8l) 16 04-19-2012 05:48 AM
Plug melted off my block heater diesel-fitter-bum01 1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel 9 02-09-2011 11:43 AM
headlight problem Tattoo Matt 1973 - 1979 F-100 & Larger F-Series Trucks 10 10-27-2003 11:41 AM



All times are GMT -5. The time now is 07:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup