Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-14-2007, 10:25 AM
BSmitty's Avatar
BSmitty BSmitty is offline
Elder User
 
Join Date: Jan 2004
Location: Yes
Posts: 537
BSmitty is starting off with a positive reputation.
Image appears to load, wait wait wait-nothing

I've been attempting to create a tech gallery from pics I took of a recent clutch job. I successfully loaded the first 3 pictures, and now I am unable to upload any more. I select the pics, click upload, and wait for several minutes, the page refreshes, and I am left the my original 3 pictures. This has happened on 2 different days, with many many failed attempts. I'm no expert, so I'm really looking for someone to troubleshoot for me, I'd really like to get this tech gallery up. I'd appreciate any help I can get.
__________________
'85 Ranger 2wd Explorer edition, 2.3l TK5
'78 Lincoln Diamond Jubilee Edition, 460 4bbl w/every available option
'02 F150 XLT 4.6l 4x4 5spd w/manual Tcase
'07 Expedition Limited, black with black leather interior, wife's ride
Reply With Quote
  #2  
Old 08-14-2007, 12:45 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
When this happens ..do a trace route to ford-trucks.com to see what is happening to servers at the time.

I have mentioned for years that sometimes when things are being done on the site certain areas are shut down to accommodate other areas with computer resources.

Just keep trying ....as Not being a ClubFTE member you don't have access to special computer resources like a special server.Certain times of the day will be better than others
Reply With Quote
Old 08-14-2007, 12:45 PM
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finally Got a Pic of My Truck BEAVER New Member Introductions 9 07-11-2014 02:43 PM
problem uploading pics? havi 1948 - 1956 F1, F100 & Larger F-Series Trucks 13 05-22-2009 09:36 PM
Uploading pics - question. Michael Gosline Arizona Chapter 2 03-07-2009 02:35 AM
uploaded newer pic,s almost done 117wb 4sp. 1973 - 1979 F-100 & Larger F-Series Trucks 0 12-30-2008 08:21 PM
Pics biggare User Gallery & Picture Display Help 1 06-24-2008 08:20 AM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


Participate In The Forums

Create new posts and participate in discussions. It's free!

Sign Up »





All times are GMT -5. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup