Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > Expedition & Navigator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Expedition & Navigator 1997 - 2002 and 2003 - 2006 Ford Expedition and Lincoln Navigator SPONSORED BY:

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 01-05-2007, 12:16 PM
inFargo inFargo is offline
New User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 21
inFargo is starting off with a positive reputation.
97 4x4 front axle vacuum line

I've got a 97 4x4 5.4 that the 4x4 switch and indicator lights show 4x4 engaged. however I've got no front wheel action. went looking and found the front axle vacuum line disconnected at the top. I went looking for the home for this line in the engine compartment and couldn't find any.

Could someone tell me where the top of the line goes? TIA.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-05-2007, 02:25 PM
NoMo's Avatar
NoMo NoMo is offline
Postmaster
 
Join Date: Nov 2001
Location: OK
Posts: 4,742
NoMo is gaining momentum as a positive member of FTE.
Been a while since we had our '97, so don't take this as gospel-
I think there's a vacuum reservoir on the passenger-side that the hose plugs into.
__________________
2012 Ford Fusion SE I4
2011 F150 XLT CC 4x4 w/3.5L V6
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 01-05-2007, 02:30 PM
inFargo inFargo is offline
New User
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 21
inFargo is starting off with a positive reputation.
The hose looks like it goes in that direction, but is it on the firewall, under the battery, or behind something? I didn't see a reservoir that jumped out at me.

Thanks
Reply With Quote
Old 01-05-2007, 02:30 PM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > Expedition & Navigator

Tags
1997, 2001, 2010, 4x4, axle, expedition, ford, front, line, location, loncoln, navigator, vacum, vacuum

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup