Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-05-2006, 09:37 PM
danlee's Avatar
danlee danlee is offline
Postmaster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Delaware
Posts: 4,163
danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.
What Happened to the Photos in my Album?

All the photos in my album are blank! I just uploaded a new photo and it is also blank.



OK, when I look at my gallery they are there, but when I go into edit mode they don't display.

Also I tried to post one of them in a thread on a forum and nothing was displayed.

Click the image to open in full size.


Like the image above.

Last edited by danlee; 05-05-2006 at 10:08 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-05-2006, 11:47 PM
Torque1st's Avatar
Torque1st Torque1st is offline
Posting Legend
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 30,260
Torque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to behold
Sounds like some sort of personal computer problem. They look to be all there to me including the one mentioned. Perhaps your browser refresh is not set properly.
__________________
"Beam me up Scotty. There's no intelligent life down here..."
Reply With Quote
  #3  
Old 05-06-2006, 07:15 AM
danlee's Avatar
danlee danlee is offline
Postmaster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Delaware
Posts: 4,163
danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.
Eric,

Do you see this image?

Click the image to open in full size.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-06-2006, 09:34 AM
Torque1st's Avatar
Torque1st Torque1st is offline
Posting Legend
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 30,260
Torque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to behold
Yup, 520x390 pixels, 57.75 KB (59138 bytes), nice engine and intake work!

Did you leave the labels on the hose clamps on purpose?

If you don't see it check your browser refresh, or if you are using a dialup accelerator that would be messing you up.
__________________
"Beam me up Scotty. There's no intelligent life down here..."

Last edited by Torque1st; 05-06-2006 at 09:38 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-06-2006, 05:16 PM
danlee's Avatar
danlee danlee is offline
Postmaster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Delaware
Posts: 4,163
danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.
I am on my laptop now and the image is there. I'll check the desktop later.

I just never got around to removing those sticker labels on the clamps. They are still there now. I'll guess it's about time to remove them.

I am wireless now, but the desktop is high speed cable modem.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-06-2006, 07:39 PM
danlee's Avatar
danlee danlee is offline
Postmaster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Delaware
Posts: 4,163
danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.
I am now on the desktop and I don't see any images. Strange!


BTW, the labels are gone.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-07-2006, 01:50 AM
Torque1st's Avatar
Torque1st Torque1st is offline
Posting Legend
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 30,260
Torque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to behold
-Browser settings... Specifically your cache settings.

Good on the labels!
__________________
"Beam me up Scotty. There's no intelligent life down here..."
Reply With Quote
  #8  
Old 05-09-2006, 02:07 PM
Encho's Avatar
Encho Encho is offline
The Brown Mod
 
Join Date: Dec 2004
Location: Caracas, Venezuela
Posts: 6,036
Encho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant futureEncho has a brilliant future
it´s probably because of the setting of your firewall or other means of protection (like the browser´s own), whatever one you have.
__________________
1993 Special Edition Bronco: 5.0lt V8, E4OD Auto, MM Supreme manual hub lockers and a sweet roof tent, ROTW in 2/9/09
My Write-ups: Ford Steering Box Rebuild / Ford Front End Rebuild and auto hubs replacement / Ford Rear Drum Brakes / Ford E4OD Cooler & Shift Kit mods, drain-refill procedures R.I.P. Steve, you will be deeply missed my friend
Reply With Quote
  #9  
Old 05-09-2006, 02:25 PM
danlee's Avatar
danlee danlee is offline
Postmaster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Delaware
Posts: 4,163
danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.
I can link to a photo using a URL link, and I can see it. It is the [img]......[/img] script that is causing the problem. I have a program called NVU on my machine for doing PHP websites. I think that it the PHP that prevents me from seeing those images.
Reply With Quote
  #10  
Old 05-11-2006, 11:45 AM
FTE Ken's Avatar
FTE Ken FTE Ken is offline
Founder ... Stay Tuned
 
Join Date: Jan 1997
Location: Enjoying the real world.
Posts: 23,171
FTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputationFTE Ken has a superb reputation
If your browser or firewall is set to block "referrer" information our server will refuse to serve the image.
__________________
FTE Founder. Enjoying life, hitting the throttle and hearing my Ford squeal 'em....
Reply With Quote
  #11  
Old 05-11-2006, 08:00 PM
danlee's Avatar
danlee danlee is offline
Postmaster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Delaware
Posts: 4,163
danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.danlee has a good reputation on FTE.
I don't know what happened, but today I see the images. I didn't change anything.
Reply With Quote
Old 05-11-2006, 08:00 PM
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't find my gallery teds74ford User Gallery & Picture Display Help 26 10-10-2014 07:48 PM
Breathing Some Life into my OBS... lossscause 1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks 33 05-07-2013 10:28 PM
Hella TC-400 TPMS photo's (large) Storm Super Duty & Heavy Duty 9 10-04-2007 01:59 PM
Error On Pics 76fordtruck User Gallery & Picture Display Help 3 09-21-2004 02:11 AM
Sort Order Added To User Gallery FTE Ken Site Announcements 1 08-03-2002 10:35 PM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


Participate In The Forums

Create new posts and participate in discussions. It's free!

Sign Up »





All times are GMT -5. The time now is 10:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup