Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Regional Chapters > Mid-West Region > Nebraska Chapter
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Nebraska Chapter Join Chapter, Leader: 97nukeford

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 04-18-2006, 09:54 AM
150ford 150ford is offline
Post Fiend
 
Join Date: Feb 2004
Location: nebraska
Posts: 5,378
150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.
Any computer experts here?

Hey guys I was just wondering if theres any computer experts on here. I am having trouble mainly with this site. Heres the peoblem. I access a certain forum an then when I click to a certain thread I get this.

Internet explorer cannot open the internet site Ford trucks thread no. Blah,blah,blah. Operation aborted. This site is the only problem one I have. Have you guys had any problems with the site. Seems to be running slow for me latly. Any help guys would be appreciated. I am no computer guru so use laymens terms when explaining something. I am using Windows XP by the way.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-18-2006, 12:03 PM
150ford 150ford is offline
Post Fiend
 
Join Date: Feb 2004
Location: nebraska
Posts: 5,378
150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.
Anybody know anything. I apprecaite your help
Reply With Quote
  #3  
Old 04-18-2006, 12:17 PM
tedbiv tedbiv is offline
Junior User
 
Join Date: Mar 2006
Location: raleigh,nc
Posts: 90
tedbiv is starting off with a positive reputation.
Unhappy more info?

can you cut and paste the error message from internet explorer into a post? Sometimes it will tell you what settings need to be changed. It may be all the adds and such are trying to execute active-x and such programs, and you security settings are bocking them. It also may be trying to set a cookie on you r machine and be blocked.

tedbiv
Reply With Quote
  #4  
Old 04-18-2006, 12:48 PM
CBSuperduty's Avatar
CBSuperduty CBSuperduty is offline
Posting Guru
 
Join Date: Mar 2002
Location: IOWA
Posts: 1,145
CBSuperduty is starting off with a positive reputation.
I agree that seeing a screen shot would help (let me know if you need help on how to do this). I don't get this but I rarely use IE. Once I got used to FireFox's tabbed browsing there is no going back (even compared to IE 7's tabs).
__________________
CBSuperduty - Chris

2008 Dodge 3500, QCSB, 4X4, 6.7 CTD, Hand Shaker, No Mods Yet.......
1979 F250 2wd Pull Truck, 468CID

SOLD
2004 F350, RC, 4X4, 6.0 PSD, Torqshift, Various Mods.......
2002 F250, CC, 4X4, V10,
Reply With Quote
  #5  
Old 04-18-2006, 12:55 PM
150ford 150ford is offline
Post Fiend
 
Join Date: Feb 2004
Location: nebraska
Posts: 5,378
150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.
I need to have help posting the screen shot. Tell me how an Ill do it. Theres the actual message an then another page explaining the problem.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-18-2006, 12:57 PM
tedbiv tedbiv is offline
Junior User
 
Join Date: Mar 2006
Location: raleigh,nc
Posts: 90
tedbiv is starting off with a positive reputation.
Red face another thought?

you migth also try flushing the internet cached pages. If for some reason there was an error on a page and it gets cached, it will continue to give you a new copy of the page. or try changeing your internet settings to load a new copy of pages every time you visit instead of useing cached versions
Reply With Quote
  #7  
Old 04-18-2006, 01:01 PM
150ford 150ford is offline
Post Fiend
 
Join Date: Feb 2004
Location: nebraska
Posts: 5,378
150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.
Sorry thats beyond me to understand that. Like I said I am no computer guru. Can you tell how to copy that page so I can show it to you.
Reply With Quote
  #8  
Old 04-18-2006, 01:06 PM
tedbiv tedbiv is offline
Junior User
 
Join Date: Mar 2006
Location: raleigh,nc
Posts: 90
tedbiv is starting off with a positive reputation.
Red face no problem :)

goto the top of the internet explorer page

select tools
select internet options
on the general folder ( should be the current view ) select settings
check "every visit to the page" under "check for newer versions of the stored page"
select ok
select ok

then "kill" internet explorer and start it up again. try your page again.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-18-2006, 01:34 PM
150ford 150ford is offline
Post Fiend
 
Join Date: Feb 2004
Location: nebraska
Posts: 5,378
150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.
Just tell me how to copy what Im seeing so you can. Then we can go from there. Is there a way I can do that or is impossible. Please tell me how to post pics please thats all I need to know. Does the site load fast for you guys or is it slow. Ive been on here 3 years an never seen it this slow. There something wrong with this site. Other people are having issues as well I think.Thanks for any help.
Reply With Quote
  #10  
Old 04-18-2006, 02:37 PM
CBSuperduty's Avatar
CBSuperduty CBSuperduty is offline
Posting Guru
 
Join Date: Mar 2002
Location: IOWA
Posts: 1,145
CBSuperduty is starting off with a positive reputation.
If you have the picture just email it to me at cbsuperduty @ gmail . com (remove the spaces). If you don't have the picture you will need to press the print screen key the next time you get the error message and then go into word or paint and paste (control V) the picture.
__________________
CBSuperduty - Chris

2008 Dodge 3500, QCSB, 4X4, 6.7 CTD, Hand Shaker, No Mods Yet.......
1979 F250 2wd Pull Truck, 468CID

SOLD
2004 F350, RC, 4X4, 6.0 PSD, Torqshift, Various Mods.......
2002 F250, CC, 4X4, V10,
Reply With Quote
  #11  
Old 04-18-2006, 10:17 PM
jseim44's Avatar
jseim44 jseim44 is offline
Posting Guru
 
Join Date: Apr 2004
Location: St. Libory
Posts: 1,755
jseim44 is gaining momentum as a positive member of FTE.jseim44 is gaining momentum as a positive member of FTE.
Hey 150, let me know if that works. I've been having the same problem the last few days. It is a bit of an annoyance.

EDIT-- I followed tedbiv's instructions and I think it may have worked (at least for now anyways)
__________________
Official NE Chapter Photobucket Guy

69 F-250 "Mild" 390/C6 3.54 LS 3rd Generation Family Owner
74 F-250 4x4 390/C6 4.10 LS 3rd Generation Family Owner
05 F-250 FX4 Off Road 6.0/Auto

Last edited by jseim44; 04-18-2006 at 10:22 PM.
Reply With Quote
  #12  
Old 04-18-2006, 11:12 PM
HarryD001's Avatar
HarryD001 HarryD001 is offline
Senior User
 
Join Date: Jan 2006
Location: nebraska
Posts: 130
HarryD001 is starting off with a positive reputation.
I was having major problems last week with the forums could not figure it out. How I fixed my problem. Open IE and go into tools. Then internet options. then temporay internet files Delete your cookies and files. This will make you have to relog into the forums for a new cookie. Thats what fixed it for me. you could also try just logging out and relogging to see if that helps reset it
Reply With Quote
  #13  
Old 04-19-2006, 09:10 AM
tedbiv tedbiv is offline
Junior User
 
Join Date: Mar 2006
Location: raleigh,nc
Posts: 90
tedbiv is starting off with a positive reputation.
Smile me too!

I had a similar problem when i was in the mountains, I have to use dial up. at home i use cable. at the mountains, i had connection issues ( 16kb speed ). at the end i got errors on all pages. when i got home, all the pages were having errors. I thougt my netowrk was messed up. I had to do the same thing. IE remembers what the last version of the pages downloaded were. So yes, flushing cache, flushing pages, flushing cookies makes IE reload everything. Glad it worked.

tedbiv
Reply With Quote
  #14  
Old 04-19-2006, 10:53 AM
150ford 150ford is offline
Post Fiend
 
Join Date: Feb 2004
Location: nebraska
Posts: 5,378
150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.
Well I hope Im back to normal so far so good. I went to my temporary internet files an cleared them an cleared cookies too an wala everything is fine so far. I had to login on this site again which isnt to bad. Thanks for all your help. Its much appreciated. Knock on wood so far so good.
Reply With Quote
  #15  
Old 04-19-2006, 11:13 AM
150ford 150ford is offline
Post Fiend
 
Join Date: Feb 2004
Location: nebraska
Posts: 5,378
150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.150ford is gaining momentum as a positive member of FTE.
Well I spoke to soon. Now when I log in thats where the trouble starts. I cant access threads at all. All I get is error messages. When Im logged out an visit as a guest eveything works great albeit slow. I have visted several sites today an this one is extremely slow compared to the others. Others I have no problem. This one is a nightmare. Its my favorite site unfortuantly. I wonder if its a virus. Im baffled. This site is having issues Im sure. I cant figure it out. Any more ideas. Im about ready to give up. Help.
Reply With Quote
Old 04-19-2006, 11:13 AM
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems viewing Forums Firefighter 1406 Super Duty & Heavy Duty 5 08-24-2009 11:28 AM
Network question screwy General NON-Automotive Conversation 3 09-14-2007 12:58 AM
Microsoft Vista WillyB California, Northern Chapter 39 07-20-2007 10:24 AM
Computer anti-virus software sierraben General NON-Automotive Conversation 19 03-26-2005 02:04 AM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Regional Chapters > Mid-West Region > Nebraska Chapter

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


Participate In The Forums

Create new posts and participate in discussions. It's free!

Sign Up Ľ





All times are GMT -5. The time now is 03:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Fordģ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup