99 Zx2 using 1/2 qt every 5K - Ford Truck Enthusiasts Forums

99 Zx2 using 1/2 qt every 5K

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 05-18-2005, 11:22 AM
Dustin_86 Dustin_86 is offline
Posting Guru
Thread Starter
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,175
Dustin_86 is starting off with a positive reputation.
99 Zx2 using 1/2 qt every 5K

I just noticed my zx2 auto/90k on it was 1/2 qt off the full mark. I used moble 1 EP 5w 30 and a motor crap fl 2005 filter. I have used M1 sense I got the car at 73 k and never had this show up. I run it hard though 6K rpm shifts daily-but I though the moble one would take care of that.
Reply With Quote
Old 07-14-2005, 03:44 PM
88treadbrite_150_4spd 88treadbrite_150_4spd is offline
Junior User
Join Date: Oct 2003
Posts: 50
88treadbrite_150_4spd is starting off with a positive reputation.
run a compression test to see how the rings are it may seep some oil past on the high rpm shifts and that is probly why your losing oil
Reply With Quote

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > >

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 06:31 AM.

This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.