Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Regional Chapters > General Chapter Discussion
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-10-2005, 08:23 PM
heavnbound's Avatar
heavnbound heavnbound is offline
Elder User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fairbanks, Alaska
Posts: 867
heavnbound is starting off with a positive reputation.
Chapter Leader Forum???

Now I know that I have been up too long and my eyes are crossing on their own, but what happened to the Chapter Leader Forum???
__________________
Wes
2004 4x4 Excursion XLT 5.4L V8
"Never let anything mechanical know you're in a hurry!"
Reply With Quote
  #2  
Old 01-10-2005, 08:41 PM
Fordlover55's Avatar
Fordlover55 Fordlover55 is offline
NotSoGrouchyOleFTE'er
 
Join Date: May 2003
Posts: 6,037
Fordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to behold
I see it. It's right above this forum.
__________________

Dick
'99 NASCAR Edition F-150-4X4
John 3:16
Reply With Quote
  #3  
Old 01-10-2005, 09:28 PM
F2504x4's Avatar
F2504x4 F2504x4 is offline
Post Fiend
 
Join Date: Dec 2003
Location: On the road in Ohio
Posts: 6,731
F2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud ofF2504x4 has much to be proud of
I can't see it either , Dennis said there might be some teakin & tunin going on .
Reply With Quote
  #4  
Old 01-10-2005, 10:04 PM
Fordlover55's Avatar
Fordlover55 Fordlover55 is offline
NotSoGrouchyOleFTE'er
 
Join Date: May 2003
Posts: 6,037
Fordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to beholdFordlover55 is a splendid one to behold
LOL!! This is funny. I got my permissions all worked out and now you guys can't see it.

I'm sure it will all be worked out soon enough. Be patient, my friends. Just say it's all Dicks fault and go grab yer little voo doo dolls of him and a handfull of pins and then ........ what the HECK am I saying!!!!
__________________

Dick
'99 NASCAR Edition F-150-4X4
John 3:16
Reply With Quote
  #5  
Old 01-10-2005, 10:04 PM
fordborn's Avatar
fordborn fordborn is offline
Post Fiend
 
Join Date: Jan 2004
Location: Martinsville, VA
Posts: 6,564
fordborn has a great reputation on FTE.fordborn has a great reputation on FTE.fordborn has a great reputation on FTE.fordborn has a great reputation on FTE.
I no longer can see it either. Also received an email saying there was a reply in the forum and when I click on it I am told that I do not have the proper rights to see it.
__________________
2003 F-150 RED
2008 Explorer Limited V-8
Reply With Quote
  #6  
Old 01-10-2005, 10:35 PM
heavnbound's Avatar
heavnbound heavnbound is offline
Elder User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fairbanks, Alaska
Posts: 867
heavnbound is starting off with a positive reputation.
Quote:
Originally Posted by fordborn
I no longer can see it either. Also received an email saying there was a reply in the forum and when I click on it I am told that I do not have the proper rights to see it.
Whew! I thought there had been a mutiny and I had been overthrown! At least it's not just me!
__________________
Wes
2004 4x4 Excursion XLT 5.4L V8
"Never let anything mechanical know you're in a hurry!"
Reply With Quote
  #7  
Old 01-10-2005, 11:43 PM
mustange70's Avatar
mustange70 mustange70 is offline
Post Fiend
 
Join Date: Nov 2001
Location: Coutts Canada
Posts: 5,845
mustange70 has a good reputation on FTE.mustange70 has a good reputation on FTE.
Same thing happened to me. Worked fine yesterday, wonder whats up.
__________________
82' Flareside
90' C350 Centurion aka 4 door 1 ton bronco
96' Ranger: lotsa home fab stuff, 750+hp 400 ford, linked with king coilovers
Reply With Quote
  #8  
Old 01-11-2005, 12:07 AM
Racerguy's Avatar
Racerguy Racerguy is offline
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2002
Location: BC, Canada
Posts: 12,666
Racerguy is a splendid one to beholdRacerguy is a splendid one to beholdRacerguy is a splendid one to beholdRacerguy is a splendid one to beholdRacerguy is a splendid one to beholdRacerguy is a splendid one to beholdRacerguy is a splendid one to beholdRacerguy is a splendid one to behold
I can still see it too
nyah nyah
Ken and Eric and Dennis have been doing some more work and ironing out some little problems so be patient and I'm sure it will get fixed soon.
__________________
Dave - FTE moderator
Forum Guidelines
this space for rent
Reply With Quote
  #9  
Old 01-11-2005, 12:47 AM
Torque1st's Avatar
Torque1st Torque1st is offline
Posting Legend
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 30,260
Torque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to behold
I just checked the permissions and they were OK. This seems to be a different problem than the Mod's access to the CL forum. Heavnbound's account shows the same signs of corruption that are shown in three moderator's accounts that can't see the mod forum. I will check some files:

Other corrupt files:
==================
f=2504by497
mustange70
fordborn

-All three of you so far.

The consistent sign of corruption I have seen is that the following item has no Y/N setting in the file:
"Pop up a Notification Box When a Private Message is Received"

Just for grins... Can you guys check your User CP and see if a setting for that option shows? Then see if you can set it. After you have set it, test your access to the CL forum. When I have set the option in the past from the Admin panel it has made no difference. Let me know what you find out.
__________________
"Beam me up Scotty. There's no intelligent life down here..."
Reply With Quote
  #10  
Old 01-11-2005, 12:58 AM
heavnbound's Avatar
heavnbound heavnbound is offline
Elder User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fairbanks, Alaska
Posts: 867
heavnbound is starting off with a positive reputation.
Quote:
Originally Posted by Torque1st
The consistent sign of corruption I have seen is that the following item has no Y/N setting in the file:
"Pop up a Notification Box When a Private Message is Received"

Just for grins... Can you guys check your User CP and see if a setting for that option shows? Then see if you can set it. After you have set it, test your access to the CL forum. When I have set the option in the past from the Admin panel it has made no difference. Let me know what you find out.
Ok I went to my CP and tried to find this option. I looked at the bottom of Send a Private Message where some Options are shown but that wasn't one of them. I don't get a pop up message about PM.s - I get an email saying I have one.
__________________
Wes
2004 4x4 Excursion XLT 5.4L V8
"Never let anything mechanical know you're in a hurry!"
Reply With Quote
  #11  
Old 01-11-2005, 01:27 AM
mustange70's Avatar
mustange70 mustange70 is offline
Post Fiend
 
Join Date: Nov 2001
Location: Coutts Canada
Posts: 5,845
mustange70 has a good reputation on FTE.mustange70 has a good reputation on FTE.
I have that option Eric, it was set to recieve a pop up noticed, turned it off just now and nothing changed, i will try changing it again and see if anything happens.

Tried it and nothing changed.
__________________
82' Flareside
90' C350 Centurion aka 4 door 1 ton bronco
96' Ranger: lotsa home fab stuff, 750+hp 400 ford, linked with king coilovers

Last edited by mustange70; 01-11-2005 at 01:30 AM.
Reply With Quote
  #12  
Old 01-11-2005, 02:06 AM
heavnbound's Avatar
heavnbound heavnbound is offline
Elder User
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fairbanks, Alaska
Posts: 867
heavnbound is starting off with a positive reputation.
Torque1st,
I found the Option you were talking about. It was checked. I cleared the check, logged out of FTE and came back in. Nothing changed - still can't see the CL Forum.


Ok now something else weird. I went back to the Option and found it was checked again! Bizarre!
__________________
Wes
2004 4x4 Excursion XLT 5.4L V8
"Never let anything mechanical know you're in a hurry!"
Reply With Quote
  #13  
Old 01-11-2005, 02:26 AM
Torque1st's Avatar
Torque1st Torque1st is offline
Posting Legend
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 30,260
Torque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to behold
Thanks guys!

Both accounts now show that option checked in the Admin panel. When I set the option on other accounts thru the Admin panel it did not help either but I could always hope...

Sorry it did not help. It does show as a the only consistent indicator or abnormality that I have found for Ken. Unfortunately there is another bug in the software from a recent security patch that may be causing more damage than it is preventing. It all may be related. I am kind of dead in the water for permissions upgrades, new mods, etc until this is solved. I don't want to be messing up files any more than they are.

One interesting side note, Fordlover1951's file shows the same missing setting but he is able to access the mod forum. So the corruption indicator is not 100%. I can't remember if it was set the last time I looked at it because I check soooo many of those things everyday...

Maybe you guys can get together and see if you can remember the last time you changed anything in your User CP. Maybe you all recently accessed some feature????? -Grabbing at straws.
__________________
"Beam me up Scotty. There's no intelligent life down here..."
Reply With Quote
  #14  
Old 01-11-2005, 06:49 AM
fordborn's Avatar
fordborn fordborn is offline
Post Fiend
 
Join Date: Jan 2004
Location: Martinsville, VA
Posts: 6,564
fordborn has a great reputation on FTE.fordborn has a great reputation on FTE.fordborn has a great reputation on FTE.fordborn has a great reputation on FTE.
Same here I made the changes and it didn't work. I haven't made changes to my options for months that I can remember.
__________________
2003 F-150 RED
2008 Explorer Limited V-8
Reply With Quote
  #15  
Old 01-11-2005, 09:15 AM
fellro86's Avatar
fellro86 fellro86 is offline
Iowa Benevolent Dictator
 
Join Date: Feb 2004
Location: Marengo, Iowa
Posts: 11,540
fellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud of
I had noticed the same problem, I was waiting until it was mentioned to say anything, figured it was an update, and be patient, ot it would come out all the same... well, it came out!
__________________
the workhorse:86 F250 4x4 6.9 Diesel 4-spd, 4.10 axles
the other workhorse 92 F350 2wd crew cab,3.55 rear axle, 92 6bt Cummins, NV4500
the project: 78 F150 4x4 shortbed 351 auto
Iowa Chapter leader, ASE certified parts specialist
Come on down and join us in the Iowa chapter, or your own local chapter!! Thanks, Roger
Reply With Quote
Old 01-11-2005, 09:15 AM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Regional Chapters > General Chapter Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup