can't upload any pictures anymore - Ford Truck Enthusiasts Forums



can't upload any pictures anymore

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 09-16-2004, 10:54 AM
fellro86's Avatar
fellro86 fellro86 is offline
Iowa Benevolent Dictator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Location: Marengo, Iowa
Posts: 11,691
fellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud of
can't upload any pictures anymore

Ok, I have tried time and again to upload pics to my gallery so that I can show the logo design to my chapter members, but every time I try, it ends up with no picture....why? I have downsized them and everything for faster loading, but I can't even get it into the file. Do they have to be approved before I will see them or something? I would like to just link to my website, but I never got any help or suggestions how to get it finished. I have a start, but have no cluew what I am doing beyond the first page, and it isn't even how I want it.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-16-2004, 03:43 PM
Monsta's Avatar
Monsta Monsta is offline
Post Fiend
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Island of Maui
Posts: 18,306
Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.Monsta has a spectacular reputation.
Quote:
Originally Posted by fellro86
I would like to just link to my website,
I can;t help you with uploading into your gallery becuase I don't know exactly what would cause those problems you describe.

You can, however, load the picture into your FTE webspace and then link the picture into a post using the URL of that picture.

If you need help with your FTE webspace go down to the ClubFTE forum and ask away! I'll be glad to help.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-16-2004, 03:46 PM
fellro86's Avatar
fellro86 fellro86 is offline
Iowa Benevolent Dictator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Location: Marengo, Iowa
Posts: 11,691
fellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud of
I had asked in there before, no replies...
Reply With Quote
  #4  
Old 09-16-2004, 05:59 PM
Torque1st's Avatar
Torque1st Torque1st is offline
Posting Legend
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 30,260
Torque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to behold
Moved to user gallery forum. This question has been addressed many times in this forum. You should find the information you need here.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-16-2004, 06:59 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
I see you have pics of the logo on it.

Is it working now ?
Reply With Quote
  #6  
Old 09-16-2004, 07:02 PM
fellro86's Avatar
fellro86 fellro86 is offline
Iowa Benevolent Dictator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Location: Marengo, Iowa
Posts: 11,691
fellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud offellro86 has much to be proud of
that's been there for a bit, I am trying to put one in now, and still won't let me.

EDIT: I just figured out my problem, the files were bmp, so they were "illegal" files, corrected that and problem solved. Thanks for the assistance in trying to figure it out. I figured it messing around with my semifunctional website, it is getting to where I can at least use it to show pics. That was largely waht I wanted, so what if jo blow can't come in and snoop around, I'll get that fixed someday...

Last edited by fellro86; 09-16-2004 at 07:20 PM.
Reply With Quote
 
 
Reply


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums >

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.