Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-23-2004, 10:30 AM
ranger429 ranger429 is offline
Postmaster
 
Join Date: May 2003
Location: Northern Illinois
Posts: 4,226
ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.
gallery pics not showing up??

When I go into gallery pic's of the member's I only get 1 or 2 pic's to open and sometimes none open up. Is it my computer or is anyone else having trouble's with this. Thanks
__________________

_____79 F-250 429 36" Cepeks____79 Bronco 400 35" Cepeks_____
79 wiring schematics
Reply With Quote
  #2  
Old 01-23-2004, 01:54 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
Please clarify this situation.

When you click on a users gallery hyperlink, you should see all of the users ALBUMS.

It seems that some user's are misinterpreting the gallery & Albums.

The Gallery is like your HOME where you live.
The album is like a ROOM in your Home.
First you go into the home ( GALLERY)
Then you see each and every room (ALBUMS with the pics in them)
Reply With Quote
  #3  
Old 01-23-2004, 03:44 PM
ranger429 ranger429 is offline
Postmaster
 
Join Date: May 2003
Location: Northern Illinois
Posts: 4,226
ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.
when I click on the hyperlink for the gallery I then click on their album. None of the pictures show up then, if I try to enlarge them, either 1 or 2 for sizethey still do not show up.

when I go to the galleries link in the top right of the screen I can see the picture of the truck but cannot see any pic's when i click on their link.

Does that make a little more sense?

Here when I click on my link Rollin Thunder below my post, I see no pictures show up, once in a while I will see 1 maybe 2 but they are alway's the same pic?

maybe it is just my computer
__________________

_____79 F-250 429 36" Cepeks____79 Bronco 400 35" Cepeks_____
79 wiring schematics

Last edited by ranger429; 01-23-2004 at 03:47 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-23-2004, 03:48 PM
txwing's Avatar
txwing txwing is offline
Senior User
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 266
txwing is starting off with a positive reputation.
I'm having a similar problem.

I go the the gallery (HOME) and can see the pictures of several albums (ROOMS) but after seeing 4-5 "Pages" of the (HOMES) they start to appear with missing pictures, (like a white box instead of pictures). And when I click on the picture to enter the ALBUM (room) all the pics are missing.

After loggong off the web for a while, (1/2 - 1hr) then I can see the Gallery & Albums again untill I view the next 4-5 pages of GALLERY.

(I hope I explaind clearly)
__________________
Thanks,
Old Green
Reply With Quote
  #5  
Old 01-23-2004, 05:00 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
What you see when you click my hyperlink to my gallery ?
Reply With Quote
  #6  
Old 01-23-2004, 10:49 PM
ranger429 ranger429 is offline
Postmaster
 
Join Date: May 2003
Location: Northern Illinois
Posts: 4,226
ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.
I get to all your links for the albums and opened up the top one and all I saw was the old FORD on the trailer, pic #7 i think it was.

What do you see when you click on my link? all the pic's or just the one shot of the back side of the truck?
__________________

_____79 F-250 429 36" Cepeks____79 Bronco 400 35" Cepeks_____
79 wiring schematics

Last edited by ranger429; 01-23-2004 at 10:54 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-23-2004, 11:15 PM
Mil1ion Mil1ion is offline
New User
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 0
Mil1ion is starting off with a positive reputation.
I see everything ...including the comments by others.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-24-2004, 08:22 AM
ranger429 ranger429 is offline
Postmaster
 
Join Date: May 2003
Location: Northern Illinois
Posts: 4,226
ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.
Must be something in my computer?? I just got a new Dell tower and everything was working fine b4 but lately it has'nt been opening all the pic's up. Thanks Dennis
__________________

_____79 F-250 429 36" Cepeks____79 Bronco 400 35" Cepeks_____
79 wiring schematics
Reply With Quote
  #9  
Old 01-24-2004, 04:08 PM
Torque1st's Avatar
Torque1st Torque1st is offline
Posting Legend
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 30,260
Torque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to beholdTorque1st is a splendid one to behold
Sounds like some of your browser setting relating to opening graphics are set wrong.
__________________
"Beam me up Scotty. There's no intelligent life down here..."
Reply With Quote
  #10  
Old 01-24-2004, 05:30 PM
ranger429 ranger429 is offline
Postmaster
 
Join Date: May 2003
Location: Northern Illinois
Posts: 4,226
ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.ranger429 has a good reputation on FTE.
Thanks Eric

OK now I am stumped!! when I go into my gallery to manage/edit it all the pic's show up?
__________________

_____79 F-250 429 36" Cepeks____79 Bronco 400 35" Cepeks_____
79 wiring schematics

Last edited by ranger429; 01-24-2004 at 05:36 PM.
Reply With Quote
Old 01-24-2004, 05:30 PM
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
pic gallery did i lose them? miottimouse 1973 - 1979 F-100 & Larger F-Series Trucks 0 03-16-2013 09:02 AM
Trouble with pics Help sarge rmb Excursion - King of SUVs 3 02-05-2008 11:29 PM
Item contains no data Monsta User Gallery & Picture Display Help 3 04-06-2005 03:51 AM
Gallery is up ChargerFan 1978 - 1996 Big Bronco 5 03-01-2005 10:26 PM
pics in gallery dixiemudder User Gallery & Picture Display Help 2 10-06-2004 09:25 PM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup