Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007 - 2014 Expedition & Navigator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


2007 - 2014 Expedition & Navigator 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 and 2014 Ford Expedition and Lincoln Navigator

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 08-18-2014, 01:08 PM
Craig.Parks's Avatar
Craig.Parks Craig.Parks is offline
Junior User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Katy, TX
Posts: 87
Craig.Parks is starting off with a positive reputation.
AC Intermittent Issue

I have a 2009 Expedition LTD with Automatic A/C Controls. I recently had to replace the blend door actuator behind the radio.

Now there is an intermittent problem that occurs when the vehicle is started - the a/c blower motor will not blow at all. If you give the blower box a light tap the blower will then start operating as normal.

I have replaced the blower control module as well as the blower motor at this point.

Not for sure where to from here. Any ideas?
__________________
Craig
________________________
'04 F250 XLT 4wd 6.0 08/03 build, Fumotos, HFCM plug, Blue Spring, Coolant Filter, ELC,
Bak-Flip tonneau, Upfitters, Dvd, 12" Sub
Reply With Quote
  #2  
Old 08-18-2014, 08:53 PM
Craig.Parks's Avatar
Craig.Parks Craig.Parks is offline
Junior User
 
Join Date: Oct 2010
Location: Katy, TX
Posts: 87
Craig.Parks is starting off with a positive reputation.
Guess I should have checked this first. Doh! It's the connector for blower control module.

Click the image to open in full size.
__________________
Craig
________________________
'04 F250 XLT 4wd 6.0 08/03 build, Fumotos, HFCM plug, Blue Spring, Coolant Filter, ELC,
Bak-Flip tonneau, Upfitters, Dvd, 12" Sub
Reply With Quote
Old 08-18-2014, 08:53 PM
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blower Motor Troubleshooting jtcdudeman Excursion - King of SUVs 10 08-07-2014 07:07 PM
Auto-Climate Control help please mcn420 1997 - 2003 F150 22 09-20-2010 11:42 AM
Blower intermittently works fixit5561 Cooling, Heating, Ventilation & A/C 1 07-27-2010 02:59 PM
Anyone with similar a/c problems?? chi6488 6.4L Power Stroke Diesel 4 06-17-2009 12:33 PM
Replacing Blower Motor Willie Cooling, Heating, Ventilation & A/C 2 07-15-2002 03:00 PM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007 - 2014 Expedition & Navigator

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup