Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-26-2014, 04:38 PM
Y2KW57's Avatar
Y2KW57 Y2KW57 is offline
Posting Guru
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,209
Y2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud of
CAN'T see some albums, CAN see others. WHY?

I've been trying to see the pics in this album:

Ford Truck Enthusiasts Forums - stinson 108-1's Album: Jim's Truck

When I click on an individual picture, it initially appears larger and individually as expected, in the FTE page format. Then, before my eyes get a chance to focus on it, the entire page blanks and only a banner ad appears at the very top. Not even the FTE header appears. Only a banner ad.. and not the same banner ad that appeared when the image was displayed briefly in the FTE page format.

I tried different pics in the same album, with the same results.

Cleared cache: same result.
Cleared cookies: same result.
Logged out of FTE, relogged into FTE: same result.
Reset browser: same result.
Enabled Javascript: same result.
Disabled Javascript: same result.
Cleared browser, shut down browser, reopened browser: same result.
Shut down computer, restarted computer: same result.
Selected another user's album at random: it worked as expected.
Went back to album I wanted to see: same (non working) result.


OSX 10.6.8, Safari 5.1.10

What's happening here?
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2014, 07:24 AM
IB Tim's Avatar
IB Tim IB Tim is online now
Internet Brands
 
Join Date: Jan 2003
Location: 3rd Rock
Posts: 115,424
IB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputation
oops my bad
__________________
Administrator
tim.lamkin@internetbrands dot com
Life is not only time……paradoxically, it is the denial of time!
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.

When you are down...look up...get up...and don't ever give up....
Reply With Quote
  #3  
Old 01-28-2014, 07:25 AM
IB Tim's Avatar
IB Tim IB Tim is online now
Internet Brands
 
Join Date: Jan 2003
Location: 3rd Rock
Posts: 115,424
IB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputation
Out tech team or one of our members has got to be capable of figuring this out....hang in there please
__________________
Administrator
tim.lamkin@internetbrands dot com
Life is not only time……paradoxically, it is the denial of time!
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us.

When you are down...look up...get up...and don't ever give up....
Reply With Quote
  #4  
Old 01-28-2014, 09:44 PM
powerstroke72's Avatar
powerstroke72 powerstroke72 is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: SW Virginia
Posts: 23,378
powerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputationpowerstroke72 has a superb reputation
Quote:
Originally Posted by Y2KW57 View Post
I've been trying to see the pics in this album:

Ford Truck Enthusiasts Forums - stinson 108-1's Album: Jim's Truck

When I click on an individual picture, it initially appears larger and individually as expected, in the FTE page format. Then, before my eyes get a chance to focus on it, the entire page blanks and only a banner ad appears at the very top. Not even the FTE header appears. Only a banner ad.. and not the same banner ad that appeared when the image was displayed briefly in the FTE page format.

I tried different pics in the same album, with the same results.

Cleared cache: same result.
Cleared cookies: same result.
Logged out of FTE, relogged into FTE: same result.
Reset browser: same result.
Enabled javascript: same result.
Disabled javascript: same result.
Cleared browser, shut down browser, reopened browser: same result.
Shut down computer, restarted computer: same result.
Selected another user's album at random: it worked as expected.
Went back to album I wanted to see: same (non working) result.


OSX 10.6.8, Safari 5.1.10

What's happening here?
Sounds like you've essentially covered all of the bases and pretty much everything I could think of. The only other thought I had would be to save your bookmarks in a backup file, uninstall Safari, reinstall Safari, then try logging back into FTE afterward. I'm using Safari on my iPad and am having no problems viewing all of the photos in that album. Did anything change in your antivirus software or your firewall settings?
__________________
John
2013 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 10th Anniversary Edition, Black / Black Leather
2013 Ford Taurus SHO, Tuxedo Black / Black Leather
2011 F-350 4x4 Lariat Ultimate, Oxford White / Pale Adobe 6.7L PSD 3.55 ELD / Gone but not forgotten.
Moderators, Guidelines, and How They are Enforced / FTE Forum Guidelines

RIP Steve (Bricks) Price........Godspeed my good friend. RIP Paul / Hdslider.....you are truly missed.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-28-2014, 10:20 PM
Y2KW57's Avatar
Y2KW57 Y2KW57 is offline
Posting Guru
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,209
Y2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud ofY2KW57 has much to be proud of
Quote:
Originally Posted by powerstroke72 View Post
Sounds like you've essentially covered all of the bases and pretty much everything I could think of. The only other thought I had would be to save your bookmarks in a backup file, uninstall Safari, reinstall Safari, then try logging back into FTE afterward. I'm using Safari on my iPad and am having no problems viewing all of the photos in that album. Did anything change in your antivirus software or your firewall settings?
I even tried it without any AV software running at all (on OSX 10.6.8, fully updated, with Safari 5.1.10).

While the obvious trouble afoot appears to be in my mac, what is weird is how OTHER albums on the same machine rendered as expected without problems, but that one album that is the subject of this thread did not. Quite strange, I'd say.

So, it was time for a different fruit. Win7+IE11 works no problem as expected. I can see his pics individually now. I guess there is no getting around the fact that the information highway will always have Gates at the entrance and exit.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-28-2014, 11:33 PM
ctubutis's Avatar
ctubutis ctubutis is online now
Moderator
 
Join Date: Nov 2007
Location: Denver Metro Area, CO
Posts: 15,818
ctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputationctubutis has a superb reputation
ctubutis ctubutis ctubutis
This could be a few different things, my *guess* at first would be some advertiser's code not playing well but that's just a guess.

What is the URL of the ad image you end up with? You need to be careful here as a framed site can hide stuff from you...

I have zero idea how to do this on a Mac, I suspect it involves pushing the propeller-key on the keyboard in conjunction with the mouse button...

On a Win or Linux box using Firefox, I would right-click the image, the left-click Copy Image Location; I *think* that entry is listed even if it's a frame site but I'm not positive, might have to first open up the frame in a single browser window by itself.

If you get the image location, paste it here but obfuscate it to keep the forum software from creating a hyperlink to it - type it out something like ads-dot-adserver-dot-org/path/to/image/file.

I'm just kinda interested is all, there's nothing I can do to fix the cause of your problem and if you got it to work in a different browser then the fix would be to tell you: Use the different browser.
__________________
About the bra
Microsoft is writing software for the kind of people who'd type google into the google search bar to get to google.
http://news.slashdot.org/comments.pl...7&cid=47003415
Reply With Quote
Old 01-28-2014, 11:33 PM
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Linked Pictures Not Working Yaga1973 User Gallery & Picture Display Help 7 01-10-2013 04:12 PM
FORD TRUCK ENTHUSIASTS RALLY RELAY! dustybumpers Maryland Chapter 2 08-15-2012 08:07 PM
Club FTE Re-newals & Sign-ups FTE Ken Site Announcements 21 04-01-2004 10:10 PM
Club FTE Signups Available Again! FTE Ken General NON-Automotive Conversation 58 08-27-2003 10:50 PM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Ford Truck Enthusiasts Site Navigation > User Gallery & Picture Display Help

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


Participate In The Forums

Create new posts and participate in discussions. It's free!

Sign Up »





All times are GMT -5. The time now is 09:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup