Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2004 - 2008 F150
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


2004 - 2008 F150 2004, 2005, 2006, 2007 and 2008 Ford F150's with 5.4 V8, 4.6 V8 or 4.2 V6 engine
SPONSORED BY:
Click HereAdvertisement

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-05-2013, 11:43 PM
AaronSil AaronSil is offline
New User
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
AaronSil is starting off with a positive reputation.
Need help! Running Bad.

hey guys i have a 05 f150 5.4 that is giving me issues. it all began one raining day on the way to work when the engine light started flashing. that day the code was for a crank shaft sensor, i replaced it and the next day i was pulling a trailer and the truck began bucking every now and again. threw a code for coils a and f. i swapped the coils. same code. changed the plugs. same code. changed cam shaft sensor.. same code plus p0320. tomorrow i am changing the crankshaft sensor again hoping that maybe it was just a bad sensor. i moved wires from around the AC condenser and all that but still same code... but one thing i have noticed is when it does buck or run rough the ac stops blowing cold.... which is something i haven't seen on anyone's posts... any ideas?
Reply With Quote
Old 10-05-2013, 11:43 PM
 
 
 
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2004 - 2008 F150

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Bronco Problems. Help please. HitechRedneck777 1978 - 1996 Big Bronco 7 02-21-2013 05:49 AM
can't figure this out acs2741 1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel 8 05-26-2010 09:28 PM
Replaced O2 sensor - No change crawdad 1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks 7 02-05-2006 05:19 PM
94 F 250 no spark,coil, icm, no luck ajacks 1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks 10 07-12-2003 01:45 PM
TPS didn't fix code 63 problem zak Ford Inline Six, 200, 250, 4.9L / 300 8 08-01-2000 01:50 PM



All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup