Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


2007+ Expedition & Navigator 2007, 2008, 2009 and 2010 Ford Expedition and Lincoln Navigator

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-21-2013, 04:26 PM
berry1234's Avatar
berry1234 berry1234 is offline
Postmaster
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 4,008
berry1234 is gaining momentum as a positive member of FTE.
Engine Wires....

Just wanted to post a heads up. While cleaning my engine compartment on my 08 EB, I noticed a wire harness going towards the back of the engine towards the passenger side exhaust manifold had gotten so hot it melted the wire loom off and was about 1/2" from the manifold. I peeled away the melted loom and put another one on and zip tied it to the a/c line to keep it away from the manifold. Might want to check yours before it's melted through.

https://lh6.googleusercontent.com/-v...hoto%25202.JPG
__________________
1978 F250 Lariat 4x2
2008 Expedition Eddie Bauer 4x2


Reply With Quote
Old 03-21-2013, 04:26 PM
 
 
 
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
88 wiring problem jcar486 Ranger & B-Series 4 02-12-2014 11:32 AM
'90 F250 02 sensor wiring harness location. Loom to connector. ewford 1987 - 1996 F150 & Larger F-Series Trucks 3 12-28-2012 04:20 PM
2000 f250 v10 fuel pump wire colours in loom brettcp Super Duty & Heavy Duty 4 12-04-2012 07:33 PM
Please Help Me! Jake Mersing 1997 - 2003 F150 5 09-30-2012 06:22 PM
02 PROBLEMS metled wires godsmkNH 1997 - 2003 F150 4 09-24-2012 06:52 PM



All times are GMT -5. The time now is 07:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup