Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Misc. > Aftermarket Products
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 01-25-2013, 03:42 PM
rickstuntebeck rickstuntebeck is offline
New User
 
Join Date: Jan 2013
Location: Mpls, MN
Posts: 1
rickstuntebeck is starting off with a positive reputation.
Smile Ford silver remote start fails after 20 degrees.

Hi Ford Fans:

I got a new 4 button remote installed last week, and tested it works fine.

Then this week we got to -10 below. Now the dam thing is not working.

I press the lock button twice an then the blue start button once and it beeps the horn twice and flashes the parking lights.

I checked all the doors are closed and locked and the hood was locked not open,.

Any ideas?

Error is two beeps and flashes parking lights. But not remote start.
Doors lock and unlock. Seems like the Ford branded aftermarket silver start
system is working.

Ford installed / programmed a new remote last week and tested fine.

Thanks,

Rick S.
Mpls, MN
Reply With Quote
Old 01-25-2013, 03:42 PM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Misc. > Aftermarket Products

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2 ©2010, Crawlability, Inc.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup