Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


2007+ Expedition & Navigator 2007, 2008, 2009 and 2010 Ford Expedition and Lincoln Navigator

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 01-24-2013, 07:05 PM
pooneee pooneee is offline
Freshman User
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 27
pooneee is starting off with a positive reputation.
2008 Expy Battery Good/Starter Bad???

Had to jump start my 2008 Expedition with 90K miles. Figured the battery was bad. Took it to Walmart since it was a Walmart battery and it tested good. Took it to Autozone and the battery tested good as well. But, Autozone tested the starter with the same gizmo they tested the battery with and the starter tested bad. But, the car starts and runs fine now. I have started it 6 or 7 times now. Is there any validity to the Autozone starter test?
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 01-07-2014, 01:46 PM
berry1234's Avatar
berry1234 berry1234 is offline
Postmaster
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 4,007
berry1234 is gaining momentum as a positive member of FTE.
Quote:
Originally Posted by pooneee View Post
Had to jump start my 2008 Expedition with 90K miles. Figured the battery was bad. Took it to Walmart since it was a Walmart battery and it tested good. Took it to Autozone and the battery tested good as well. But, Autozone tested the starter with the same gizmo they tested the battery with and the starter tested bad. But, the car starts and runs fine now. I have started it 6 or 7 times now. Is there any validity to the Autozone starter test?
Not really. I had a bad/dead starter and the Autozone tester showed good.
__________________
1978 F250 Lariat 4x2
2008 Expedition Eddie Bauer 4x2


Reply With Quote
Old 01-07-2014, 01:46 PM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup