Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


2007+ Expedition & Navigator 2007, 2008, 2009 and 2010 Ford Expedition and Lincoln Navigator

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 10-20-2012, 10:15 PM
phxcpa phxcpa is offline
New User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
phxcpa is starting off with a positive reputation.
Red Flashing Car Lock Dash Light

My 2007 Expedition is disabled with the above flashing dash light.

I changed the drivers side rear tire and put the spare on. When I was done the Expedition was disabled with various flashing dash lights.

The starter just clicks when you turn the car over. I disconnected the battery terminals and put them back on but no change.

Any suggestions would be greatly appreciated.

Thanks!

David
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 10-21-2012, 08:24 AM
RI-Matt's Avatar
RI-Matt RI-Matt is offline
Senior User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 361
RI-Matt is starting off with a positive reputation.
David,
Have you checked to make sure battery isn't dead. Have you tried jumping it ? Maybe there just isnt enough charge left to start.

Is the key correct and programmed for the vehicle ?


Matt
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 10-21-2012, 12:41 PM
phxcpa phxcpa is offline
New User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
phxcpa is starting off with a positive reputation.
I will try jumping it now. I didn't think of that with the coincidence of changing the spare.

I am using the same key that I have always had.

Thanks, Matt. I will post again for results.

Thanks!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 10-21-2012, 02:15 PM
phxcpa phxcpa is offline
New User
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
phxcpa is starting off with a positive reputation.
That did the trick Matt!

The coincidence of this happening while I changed the tire threw me for a loop and I never thought that it would be the battery.

I really appreciate your help!

David
Reply With Quote
Old 10-21-2012, 02:15 PM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 06:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup