Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Performance, Engines & Troubleshooting > Ford V6 > 3.0L V6
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 10-05-2011, 06:17 PM
miami592's Avatar
miami592 miami592 is offline
New User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Citrus Hills, FL
Posts: 12
miami592 is starting off with a positive reputation.
01 Ranger 3.0 ffv runs rough no power

Hi all!

Have 235k miles. Started running very rough with no power.

Replaced plugs and wires. No help.

Replaced coil pack. No help.

CPS is fine. I noticed a very very slight improvement when I ran motor with wiring harness disconnected from CPS.

Any Ideas?

I've no clue where to look next.

Any and all advice is appreciated.

M592
Reply With Quote
Old 10-05-2011, 06:17 PM
 
 
 
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Performance, Engines & Troubleshooting > Ford V6 > 3.0L V6

Tags
01, 1996, 2000, 30, 91, 97, ford, lack, low, power, ranger, rich, rough, ruff, running, runs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'04 5.4L what are these vacuum lines for? One is broke, one is crumbling jennkent5454 2004 - 2008 F150 2 09-08-2013 11:48 AM
CPS? or Something Else? mcachran 1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel 9 07-28-2013 08:40 PM
Intermittent rough idle, loss of power and severe shaking poorfatkid 1999 - 2003 7.3L Power Stroke Diesel 7 07-19-2012 05:03 PM
Installed Jimmy Jammer on Tailgate Budlight592 6.7L Power Stroke Diesel 5 01-25-2012 08:25 AM
'04 F150, code P0430 jennkent5454 2004 - 2008 F150 6 12-02-2011 08:30 AM



All times are GMT -5. The time now is 03:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7 AC1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup