97 expedition ac problem - Ford Truck Enthusiasts Forums



97 expedition ac problem

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 05-04-2011, 11:36 PM
knightridder45 knightridder45 is offline
New User
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 15
knightridder45 is starting off with a positive reputation.
97 expedition ac problem

I have a 97 expedition that i am having trouble with. It has front and back airconditioner. The compressor is short cycleing real fast. Warm air in the front and cool air in the back. I put a can of freon in but still not cooling. The gauges are between 30 psi and 50 on the low side. The high side is between 100 and 150 psi. The ambient temp was 80 degrees..... Can anyone help me please.....
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2011, 12:08 PM
projectSHO89 projectSHO89 is online now
Post Fiend
 
Join Date: Jan 2004
Location: St Louis
Posts: 12,036
projectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant futureprojectSHO89 has a brilliant future
See FAQs above
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
trying to add freon to my 03' expedition but issues. Wes032 Cooling, Heating, Ventilation & A/C 8 08-07-2013 04:43 PM
03 Expedition a/c not cooling daveplot Expedition & Navigator 3 05-31-2013 10:58 AM
Purging air from cooling system? CB'97EXPY Expedition & Navigator 7 11-16-2010 10:34 PM
Front ac not working very good fromm Cooling, Heating, Ventilation & A/C 1 06-21-2010 05:49 PM
HVAC FAQs for 97-03 F-Series (including Navigator & Expedition) Ultramagdan Cooling, Heating, Ventilation & A/C 0 06-27-2008 06:51 PM


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums >

Tags
1997, 80, ac, air, ambient, capacity, conditioning, cooling, expedition, f250, ford, problem, problems, psi, truck, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:41 PM.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.