Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


2007+ Expedition & Navigator 2007, 2008, 2009 and 2010 Ford Expedition and Lincoln Navigator

Welcome to Ford-Trucks Forums!
Welcome to Ford-Trucks.com.

You are currently viewing our forums as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join the Ford-Trucks Forums community today!





 
Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 03-31-2011, 09:51 AM
jgrad69 jgrad69 is offline
New User
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1
jgrad69 is starting off with a positive reputation.
2007 expiditon acting up real bad

My expedition is acting up real bad. On and off when I insert the key all it will do is turn acc mode on. It won't even try to turn the engine. Also, the red light around the gear it's in won't be there. Not only that, but when I stop at a gas station and put it into park, go in, come back out and put it into park or drive all it will do is reeve up. after about 5 to 40 seconds of it being in that gear it finally shifts into it. Also sometimes when I get stopped at a light and I start to go it seems like it gets stuck in limp mode and won't shift past 1st or second gear and starts redlining. It will eventually shift though. I've taken it to two ford dealerships and they can't find anything wrong. I finally took it to aamco and they ran a computer test on it and the codes for theft detection and the transmission sensor shows up. I didn't know if anyone would have a idea or if this has happened to anyone that has owned a expedition or any other car for that matter. Any help would be greatly appreciated.
Reply With Quote
Old 03-31-2011, 09:51 AM
Reply

Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums > Newer Light Duty Trucks > 2007+ Expedition & Navigator

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertising - Terms of Use - Privacy Statement - Jobs
This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. FordŽ is a registered trademark of the Ford Motor Company.

vbulletin Admin Backup