FTE won't remember my login info!! - Ford Truck Enthusiasts Forums



General NON-Automotive Conversation No Political, Sexual or Religious topics please.

FTE won't remember my login info!!

Reply
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-21-2011, 03:28 PM
Trouble1263's Avatar
Trouble1263 Trouble1263 is offline
Journeyman Lurker
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Franklin, WI
Posts: 178
Trouble1263 is starting off with a positive reputation.
FTE won't remember my login info!!

Hi,

I hope I'm in the right forum.If not maybe a moderator can move it to where I'll get an answer.
Anyhoo, here's my dilema.
My computer's hard drive crashed with no chance to recover any of my pics,data etc..
New hard drive installed,going thru the process of entering my favorite web sites along with the login data.
All sites EXCEPT FTE will remember my user name and password!!
I have entered it several times and when I close the browser and re-open it, I get the generic screen prompting me to login.
Does anyone know what I might be doing wrong?
I have Windows Vista Business and IE8.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-21-2011, 03:56 PM
hanklin's Avatar
hanklin hanklin is offline
Ambassador
 
Join Date: Oct 2003
Location: Here in No. Calif
Posts: 11,343
hanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputationhanklin has a superb reputation
do you have a little pop-up offering to "remember this password"?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2011, 06:56 PM
Trouble1263's Avatar
Trouble1263 Trouble1263 is offline
Journeyman Lurker
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Franklin, WI
Posts: 178
Trouble1263 is starting off with a positive reputation.
I am not getting the pop-up "Remember this Password" I have looked in internet options/content/autocomplete/settings under the "Tools" menu and made sure "Forms" was un-checked as suggested in a Google search. Any more help is appreciated.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2011, 06:58 PM
dchamberlain's Avatar
dchamberlain dchamberlain is online now
Post Fiend
 
Join Date: Sep 2007
Location: Scio, OR
Posts: 6,028
dchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputationdchamberlain has a superb reputation
Just click the "Remember me" box when you log in. Unless you have cookies disabled for some reason.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-21-2011, 07:52 PM
Trouble1263's Avatar
Trouble1263 Trouble1263 is offline
Journeyman Lurker
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Franklin, WI
Posts: 178
Trouble1263 is starting off with a positive reputation.
I do not have "cookies" disabled. I have clicked on the "Remember Me' box everytime I have logged in...Again, this is the only web site I am having this issue with..
Reply With Quote
  #6  
Old 01-21-2011, 07:53 PM
SteveBricks's Avatar
SteveBricks SteveBricks is online now
***** Emeritus
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lakewood, Ca.
Posts: 42,085
SteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputationSteveBricks has a superb reputation
Try filling out a support ticket: Ford Trucks Enthusiasts Support System
Reply With Quote
  #7  
Old 01-21-2011, 10:23 PM
horsepuller's Avatar
horsepuller horsepuller is offline
Post Fiend
 
Join Date: Sep 2000
Location: Southern California
Posts: 7,298
horsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputation
Quote:
Originally Posted by Trouble1263 View Post
I do not have "cookies" disabled. I have clicked on the "Remember Me' box everytime I have logged in...Again, this is the only web site I am having this issue with..
And you do not click "log out" when you leave?
Reply With Quote
  #8  
Old 01-22-2011, 08:46 AM
Trouble1263's Avatar
Trouble1263 Trouble1263 is offline
Journeyman Lurker
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Franklin, WI
Posts: 178
Trouble1263 is starting off with a positive reputation.
Quote:
Originally Posted by horsepuller View Post
And you do not click "log out" when you leave?
That is correct.I just close the browser or move on to another web site.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-22-2011, 11:37 AM
Kwikkordead's Avatar
Kwikkordead Kwikkordead is offline
Post Fiend
 
Join Date: Jun 2004
Location: North Seattle, WA.
Posts: 22,264
Kwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputation
I had the same issue with my work computer.
I had to log in manually to FTE only every time I closed the browser and re-opened it.
Every other website that I logged into remembered me except for FTE.
The cure was to go to the cookie folder and manually delete all the cookies.
I had to re-enter all my passwords at all the web sites I visit, but it cured the FTE problem.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-23-2011, 07:29 AM
IB Tim's Avatar
IB Tim IB Tim is online now
Site Administrator
 
Join Date: Jan 2003
Location: 3rd Rock
Posts: 134,413
IB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputationIB Tim has a superb reputation
I send out 40 of these a week...99.9% ,,,,,this fixes it if you do in this order.


Do this WORD for WORD.....it helps your computer to do this once a month anyway. First make sure you are logged off… then clear ALL your cookies/cache, …then run-disk clean up check ALL and dump, then de-frag you HD restart and log in…ALWAYS log off when done.
Reply With Quote
  #11  
Old 01-25-2011, 02:21 PM
Trouble1263's Avatar
Trouble1263 Trouble1263 is offline
Journeyman Lurker
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Franklin, WI
Posts: 178
Trouble1263 is starting off with a positive reputation.
Quote:
Originally Posted by IB Tim View Post
I send out 40 of these a week...99.9% ,,,,,this fixes it if you do in this order.


Do this WORD for WORD.....it helps your computer to do this once a month anyway. First make sure you are logged off… then clear ALL your cookies/cache, …then run-disk clean up check ALL and dump, then de-frag you HD restart and log in…ALWAYS log off when done.
Tim,

I followed your post to the letter and I am still not able to save the login info. Any other ideas??
Reply With Quote
  #12  
Old 01-25-2011, 07:40 PM
horsepuller's Avatar
horsepuller horsepuller is offline
Post Fiend
 
Join Date: Sep 2000
Location: Southern California
Posts: 7,298
horsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputationhorsepuller has a superb reputation
I was thinking that there might be an option enabled that would delete cookies automatically. I found an option to do this for temporary internet files, but not for cookies.

You might check this though: Go to the start menu. Select control panel/internet options. On internet property, click the privacy tab. Then click the "advanced" button. Check to make sure that "override automatic cookie handling" is not checked.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-25-2011, 07:47 PM
Kwikkordead's Avatar
Kwikkordead Kwikkordead is offline
Post Fiend
 
Join Date: Jun 2004
Location: North Seattle, WA.
Posts: 22,264
Kwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputation
Quote:
Originally Posted by Kwikkordead View Post
I had the same issue with my work computer.
I had to log in manually to FTE only every time I closed the browser and re-opened it.
Every other website that I logged into remembered me except for FTE.
The cure was to go to the cookie folder and manually delete all the cookies.
I had to re-enter all my passwords at all the web sites I visit, but it cured the FTE problem.
Quote:
Originally Posted by Trouble1263 View Post
Tim,

I followed your post to the letter and I am still not able to save the login info. Any other ideas??
Did you try my idea? I had the same problem that you are experiencing and it fixed mine.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-26-2011, 07:57 AM
Trouble1263's Avatar
Trouble1263 Trouble1263 is offline
Journeyman Lurker
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location: Franklin, WI
Posts: 178
Trouble1263 is starting off with a positive reputation.
Quote:
Originally Posted by Kwikkordead View Post
Did you try my idea? I had the same problem that you are experiencing and it fixed mine.
Dan,

I did remove/delete cookies as you suggested. I do have the issue resolved...I had third party internet security program that had "cookies" blocked. I unblocked this feature and we are Golden...Thanks to all for the support.
Reply With Quote
  #15  
Old 01-26-2011, 08:23 AM
Kwikkordead's Avatar
Kwikkordead Kwikkordead is offline
Post Fiend
 
Join Date: Jun 2004
Location: North Seattle, WA.
Posts: 22,264
Kwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputationKwikkordead has a superb reputation
Ok, you got it fixed, that's good.
Reply With Quote
 
 
Reply


Go Back   Ford Truck Enthusiasts Forums >

Tags
login

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:30 PM.


This forum is owned and operated by Internet Brands, Inc., a Delaware corporation. It is not authorized or endorsed by the Ford Motor Company and is not affiliated with the Ford Motor Company or its related companies in any way. Ford® is a registered trademark of the Ford Motor Company.